Τσάμπι Αλόνσο: Είναι πρώτος στόχος κορυφαίας ομάδας της Premier League

Πρώτος στόχος της Τότεναμ για τη τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι ο Τσάμπι Αλόνσο σύμφωνα με δημοσίευμα του Express.

Leverkusen's head coach Xabi Alonso gives instructions to his players during the Champions League Group B soccer match between Bayer Leverkusen and Porto in Leverkusen, Germany, Wednesday, Oct. 12, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο της Μπάγερν Λεβερκούζεν AP

Στον πάγκο της Μπάγερν Λεβερκούζεν βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες ο Τσάμπι Αλόνσο καταφέροντας να κερδίσει τις εντυπώσεις με το έργο του.

Ο Ισπανός παρέλαβε την ομάδα στα τελευταία σκαλοπάτια της βαθμολογίας, και έχει καταφέρει να την βάλει για τα καλά στη μάχη της 6αδας ενώ ταυτόχρονα κυνηγάει έναν ευρωπαϊκό τίτλο όντας αυτή τη στιγμή στην ημιτελική φάση του Europa League.

Αυτά τα επιτεύγματα του Αλόνσο έχουν κεντρίσει τα βλέμματα κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων με πρόσφατο δημοσίευμα μάλιστα να αναφέρει πως ο Ισπανός είναι στόχος κορυφαίας ομάδας της Premier League.

Ο λόγος για την Τότεναμ, η οποία βρίσκεται στην αναζήτηση προπονητή εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μετά από την αρκετά επεισοδιακή αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε δημοσίευμα του το Express, λέγοντας μάλιστα πως ο Τσάμπι Αλόνσο ξεπέρασε τους Νάγκελσμαν και Κομπανί και είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος στη σχετική λίστα της Τότεναμ.

Πάντως, το έργο του Ισπανού μόνο απαρατήρητο δεν περνάει και από τον Φλορεντίνο Πέρεθ ο οποίος ήταν και ο πρώτος που τον εμπιστεύτηκε δίνοντας του θέση προπονητή στην εφηβική ομάδα της Ρεάλ.

Διαβάστε Περισσότερα

Άρσεναλ: Κατέχει μοναδική πρωτιά στα top-5 πρωταθλήματα χάρη στους επιθετικούς της

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ ψάχνει και στην Πορτογαλία για τον αντι-Μπέλιγχαμ

Γιουνάιτεντ: Πρώην συμπαίκτης του Μαγκουάιρ αποκάλυψε τι επηρεάζει την απόδοσή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK