Φλορεντίνο Πέρεθ: Με μία ατάκα έληξε την υπόθεση Αντσελότι

Πως είναι πολύ χαρούμενος από την εξέλιξη της συνεργασίας του με τον Κάρλο Αντσελότι ανέφερε σε δηλώσεις του ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Real Madrid's new coach Carlo Ancelotti, left, and Real Madrid's President Florentino Perez display a shirt bearing the name of the new coach,  during his presentation, in Madrid, Wednesday, June 26, 2013. Real Madrid has presented new coach Carlo Ancelotti as "a true sage" of football. Ancelotti was introduced to Madrid members and the press at the Santiago Bernabeu by club president Florentino Perez on Wednesday in a step aimed at healing the rifts caused by predecessor Jose Mourinho. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ με τον Κάρλο Αντσελότι AP

Την κατάκτηση του Copa del Rey πανηγυρίζει η Ρεάλ Μαδρίτης μετά από την νίκη της με 2-1 επί της Οσασούνα με μεγάλους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης τους Ροντρίγκο και Βινίσιους Τζούνιορ.

Αυτός ήταν ο τρίτος τίτλος στη χρονιά για τους Μαδριλένους καθώς έχει προηγηθεί η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων καθώς και το Uefa Super Cup.

Στον μεγάλο τελικό έκανε την εμφάνιση του και ο πρόεδρος της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος, όπως ήταν φυσικό άλλωστε, ρωτήθηκε για το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι, καθώς δεν είναι λίγα τα σενάρια που μιλούν για αποχώρηση του Ιταλού στο τέλος της σεζόν, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Ο Πέρεθ ήταν λακωνικός στην απάντησή του αλλά πέρασε το μήνυμα προς όλες τις πλευρές για την εξέλιξη της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό δηλώνοντας πως σύσσωμος ο σύλλογος είναι πολύ ευχαριστημένος από τον Καρλίτο.

"...Είμαστε πολύ χαρούμένοι μαζί του..."

Θυμίζουμε πως το μέλλον του Αντσελότι το προηγούμενο διάστημα "συνδέθηκε" με αρκετές ομάδες, με πιο επίσημο να είναι το ενδιαφέρον της εθνικής Βραζιλίας, της οποίας μάλιστα την προσέγγιση επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Ιταλός.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Πεπ: Χαρακτήρισε "Βασιλιά" τον μεγάλο του αντίπαλο και έστειλε το δικό του μήνυμα

Μέσι: Η πρώτη ενέργεια της Παρί μετά την συγγνώμη του

Μπάγερν: Εκμεταλλεύεται ειδική ρήτρα και "αρπάζει" αστέρι της Μπάρτσα

News 24/7

24MEDIA NETWORK