Πεπ: Χαρακτήρισε "Βασιλιά" τον μεγάλο του αντίπαλο και έστειλε το δικό του μήνυμα

Τον Κάρλο Αντσελότι αποθέωσε σε δηλώσεις του ο Πεπ Γκουαρντιόλα λέγοντας πως είναι ο Βασιλιάς της διοργάνωσης και είναι τεράστια η πρόκληση.

Manchester City's head coach Pep Guardiola speaks to Manchester City's Bernardo Silva, left, and Riyad Mahrez during the Champions League round of 16 first leg soccer match between RB Leipzig and Manchester City in Leipzig, Germany, Wednesday, Feb 22, 2023. (AP Photo/Michael Sohn)
Ο Γκουαρντιόλα δίνει οδηγίες στον Μαχρέζ AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Για την μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μάντσεστερ Σίτι μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα και αποθέωσε τον αντίπαλο του, Κάρλο Αντσελότι για την παράδοσή του στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός έκανε διθυραμβικά σχόλια για τον αντίπαλο προπονητή του λέγοντας πως είναι ο βασιλιάς της διοργάνωσης και αν θέλει να το κατακτήσει θα πρέπει να τον ρίξει από τον θρόνο του.

"...Σ΄αυτη τη διοργάνωση είναι ο Βασιλιάς. Έχει κάνει απίστευτα πράγματα, Κάποιοι λένε ότι αυτό που έγινε την περασμένη χρονιά ήταν τύχη. Εγώ θα πω ότι ήταν κάτι μοναδικό. Είναι μεγάλη η πρόκληση για εμάς. Πρέπει να τους κοιτάξουμε στα μάτια και να τους αντιμετωπίσουμε...."

Θυμίζουμε ότι ο Αντσελότι είναι ο πολυνίκης του θεσμού του Champions League έχοντας στη συγκομιδή 4 τρόπαια, 2 με την Μίλαν και 2 με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Η πρώτη ενέργεια της Παρί μετά την συγγνώμη του

Μπάγερν: Εκμεταλλεύεται ειδική ρήτρα και "αρπάζει" αστέρι της Μπάρτσα

Παρί: Ο παίκτης που είναι στα "μαχαίρια" με τον Εμπαπέ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να γυρίσει

News 24/7

24MEDIA NETWORK