Μέσι: Η πρώτη ενέργεια της Παρί μετά την συγγνώμη του

Δεν άλλαξε στάση η Παρί Σεν Ζερμέν από την δημόσια συγγνώμη του Λιονέλ Μέσι και δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Τρουά για το γαλλικό πρωτάθλημα.

PSG's Lionel Messi reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Lorient, at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, April 30, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί AP

Δημόσια συγγνώμη θέλησε να ζητήσει ο Λιονέλ Μέσι για την σύγχυση που προκλήθηκε μετά από το επαγγελματικό του ταξίδι στη Σαουδική Αραβία.

Ο Αργεντίνος ανέφερε πως δεν μπορούσε να το ακυρώσει καθώς το είχε κάνει ήδη μία φορά στο παρελθόν, ενώ τόνισε πως θέλει να μιλήσει με την γαλλική ομάδα για να λυθεί το ζήτημα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν φέρεται να συγκινήθηκε ιδιαίτερα από την συγκεκριμένη ενέργεια του Αργεντίνου και δεν μείωσε στο ελάχιστο την ποινή του, με τον Λίο, λίγες ώρες μετά από το βίντεο, να μην συγκαταλέγεται επίσημα στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Τρουά.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατο δημοσίευμα ανέφερε πως η πλευρά του Μέσι δεν έκανε δεκτή την πρόταση ανανέωσης της Παρί και ζήτησε περισσότερες δεσμεύσεις, με τον Αργεντίνο να έχει στα χέρια του διαστημική πρόταση στα χέρια του από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας αλλά να περιμένει να λύσει η Μπαρτσελόνα τα ζητήματα που αντιμετωπίζει με την La Liga.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Εκμεταλλεύεται ειδική ρήτρα και "αρπάζει" αστέρι της Μπάρτσα

Παρί: Ο παίκτης που είναι στα "μαχαίρια" με τον Εμπαπέ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να γυρίσει

Νεϊμάρ: Πρώτα τον αποδοκίμασαν και μετά τον έκαναν trend στο twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK