Ο Πότερ δεν λέει να γυρίσει στους πάγκους: Απέρριψε και κορυφαία εθνική ομάδα

Πρόταση στον Γκράχαμ Πότερ κατέθεσε η Ομοσπονδία της Σουηδίας προκειμένου να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας με τον Άγγλο όμως να απαντάει άμεσα αρνητικά.

FILE - Chelsea Manager Graham Potter watches during the champions League soccer match between Chelsea and Red Bull Salzburg at the Stamford Bridge in London, England, in London , England, Wednesday, Sept. 14, 2022. Chelsea has fired manager Graham Potter with the club languishing in the middle of the Premier League standings despite spending more than $600 million on players in the last two transfer windows. The team announced Potter's departure on Sunday, April 2, 2023. (AP Photo/Leila Coker, file)
Ο Γκράχαμ Πότερ στον πάγκο της Τσέλσι AP

Μακριά από τους πάγκους παραμένει ο Γκράχαμ Πότερ μετά από την αποχώρησή του από την Τσέλσι στα μέσα της περασμένης σεζόν και όλο αυτό το διάστημα μόνο λίγες δεν είναι οι προσφορές που έχει απορρίψει προκειμένου να επιστρέψει.

Σέλτικ και Κρίσταλ Πάλας είναι μεταξύ των ομάδων που προσέγγισαν τον Πότερ αλλά εισέπραξαν την αρνητική του απάντηση ενώ για την περίπτωση του κινήθηκε και εθνική ομάδα.

Ο λόγος για την εθνική Σουηδίας η Ομοσπονδία της οποίας χτύπησε την πόρτα του 48χρονου προπονητή με τον ίδιο να απαντά άμεσα αρνητικά καθώς ναι μεν θέλει να επιστρέψει στους πάγκους αλλά πρόθεσή του είναι αυτό να γίνει για κάποιον σύλλογο από το πάνω ράφι.

Θυμίζουμε πως ο Πότερ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τη σουηδική Έστερσουντ ενώ μετά μετακόμισε στην Αγγλία για χάρη της Σουόνσι πριν μετακόμισει στην Μπράιτον και αναγκάσει την Τσέλσι να προχωρήσει στην αγορά του τον Σεπτέμβρη του 2022.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Λεβερκούζεν οργιάζει με τους αμυντικούς της να έχουν ντυθεί...φορ

Κβαρατσχέλια: Η Νάπολι τρέχει για ανανέωση αλλά κορυφαία ομάδα της Premier League ετοιμάζει το μπαμ

Ο Σουάρες οδεύει προς το φινάλε αλλά έχει βρει τον αντικαταστάτη του

News 24/7

24MEDIA NETWORK