Ο Σαλάχ απογειώθηκε, οιωνός τίτλου στο last dance του Κλοπ;

Μία πραγματικά εξαιρετική σεζόν από τον Αιγύπτιο, είναι ένας από τους λόγους που η ομάδα μπορεί να κάνει το καλύτερο δώρο...

Liverpool's manager Jurgen Klopp hugs substituted Liverpool's Mohamed Salah during the FA Cup quarterfinal soccer match between Manchester United and Liverpool at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, March 17, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
(AP Photo/Dave Thompson) AP

Το καλύτερο αποχαιρετιστήριο δώρο θέλει να κάνει ο Σαλάχ στον Γιούργκεν Κλοπ. Οι εμφανίσεις του εντυπωσιάζουν, ωστόσο τα νούμερά είναι ο απόλυτος κριτής και τον καθιστούν συνυπεύθυνο της φετινής αγωνιστικής ανόδου της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Ο Αιγύπτιος ευτύχησε να σκοράρει απέναντι στην Γιουνάιτεντ και να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας καταφέρνοντας παράλληλα να έχει χρηστεί σκόρερ 14 φορές σε 15 συμμετοχές με αντίπαλο την ομάδα του Μάντσεστερ. Η συμβολή του όμως δεν περιορίζεται σε ένα πέναλτι. Συνολικά φέτος μετρά 23 τέρματα και 13 ασίστ βοηθώντας τα μέγιστα επιθετικά και δημιουργικά.

Ο "Φαραώ" αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό θα δώσει αυτοπεποίθηση την ομάδα. Στο τελικό στάδιο του πρωταθλήματος αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα. Αν στο σκοράρισμα η Λίβερπουλ δεν αντιμετωπίσει πρόβλημα, τότε θα είναι στο χέρι της να διαχειρίζεται ένα προβάδισμα.

Ο Κλοπ είναι διατεθειμένος να καταβάλλει την μέγιστη προσπάθεια, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές είναι στο τέλος της ημέρας εκείνοι που αγωνίζονται. Αν παίκτες του Γερμανού τεχνικού αποδώσουν με τον ίδιο τρόπο, τότε το πιο όμορφο αντίο θα γίνει πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Και όμως ο Ρούνεϊ δίνει τον τίτλο σε "μισητή" ομάδα, απέκλεισε την Άρσεναλ παρόλο που είναι πρώτη

Εγκατέλειψαν τον αγώνα αφότου δέχθηκαν τέρμα στο πρώτο λεπτό έχοντας κατεβάσει την Κ19, η αντίπαλη ομάδα έκανε χιούμορ

News 24/7

24MEDIA NETWORK