Ο Σερ Άλεξ θέλει η Μπάγερν να πέσει από την κορυφή, το γερμανικό ποδόσφαιρο χρειάζεται μία αλλαγή άμεσα

Η ελκυστικότητα του αουτσάιντερ και η κοινή επιθυμία της πλειοψηφίας των ποδοσφαιρόφιλων.

FILE - In this Sunday April 14, 2013 file photo, Manchester United's manager Sir Alex Ferguson celebrates after his team's 2-0 win over Stoke in their English Premier League soccer match at the Britannia Stadium, Stoke, England. Ferguson's future with Manchester United future is the subject of fresh uncertainty, with several British newspapers speculating that he is preparing to stand down as manager.  (AP Photo/Jon Super, File)
(AP Photo/Jon Super, File) AP

Ο στυλοβάτης της θρυλικής ομάδας της Γιουνάιτεντ αποκάλυψε πως δεν επιθυμεί να δει ψηλά την Μπάγερν Μονάχου. Παρόλο που σέβεται όλους τους φιλάθλους, εκείνος προτιμά να δει τους πιο αδύναμους να ανεβαίνουν, να νικούν.

Ο ίδιος συγκεκριμένα δήλωσε: "Πάντα ελπίζω να βλέπω το αουτσάιντερ να κερδίζει", δήλωσε στην ιστοσελίδα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. "Οι οπαδοί της Μπάγερν μπορεί να μην συμφωνούν με αυτό, αλλά όπως όλοι οι ουδέτεροι οπαδοί στη Γερμανία, ελπίζω πραγματικά να δω κάποιον άλλον να κερδίζει ξανά το πρωτάθλημα".

Η αλήθεια είναι πως πράγματι η Μπάγερν Μονάχου είχε καταφέρει να περιορίσει στο ελάχιστο τις δυνάμεις της "αντιπολίτευσης" εντός Bundesliga και αυτό έχει φθείρει το ενδιαφέρον των ουδέτερων και όχι μόνο φιλάθλων. Πέρα από την εποχή του Κλοπ στην Ντόρτμουντ, δεν είχε παρουσιαστεί ως τώρα κάποιος άξιος ανταγωνιστικός αντίπαλος.

Αυτό το δεδομένο φαίνεται πως άλλαξε με την φετινή ανεπανάληπτη πορεία της Λεβερκούζεν με τον Τσάμπι Αλόνσο στο τιμόνι. Αυτό τον φρέσκο αέρα αλλαγής ο άλλοτε προπονητής της Γιουνάιτεντ επιθυμεί να μετουσιωθεί σε "σαλατιέρα"...

Διαβάστε περισσότερα

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραδέχτηκε πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ο καλύτερος προ...

Η καρέκλα του πρώην προπονητή της εθνικής Ελλάδας τρίζει με την παρουσία του Πότερ στην λίστα του Άγιαξ

News 24/7

24MEDIA NETWORK