Ο Σιμεόνε χαρακτήρισε την Ρεάλ "καλύτερη ομάδα στον κόσμο" και αποθέωσε τον Πέρεθ

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είπε τα καλύτερα για τον Κάρλο Αντσελότι και τον Φλορεντίνο Πέρεθ και απέδωσε μεγαλειώδη χαρακτηρισμό προς την Ρεάλ Μαδρίτης.

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone smiles as he attends a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 25, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Την Κυριακή (4/2) η Ατλέτικο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ρεάλ στο ντέρμπι της Μαδρίτης και ο Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε στο ESPN, εκθειάζοντας τόσο τον Κάρλο Αντσελότι, όσο και τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο Αργεντινός τεχνικός χαρακτήρισε μάλιστα, τη Ρεάλ ως "την καλύτερη ομάδα στον κόσμο" και τόνισε πως ο πρόεδρος των "μερένγκες" είναι ισχυρός.

"Έχουν έναν εξαιρετικό προπονητή που διαχειρίζεται πολύ καλά την ομάδα κι έχουν έναν πολύ ισχυρό πρόεδρο. Ο Φλορεντίνο διοικεί έναν σύλλογο που είναι ο καλύτερος στον κόσμο.

Τον θαυμάζω για το πώς συνεχίζει να απαιτεί από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη Ρεάλ το καλύτερο. Ο Ρονάλντο φεύγει, ο Ράμος φεύγει, ο Μπενζεμά φεύγει, ο Κασίγιας φεύγει. Φεύγουν, αλλά ο σύλλογος συνεχίζει γιατί το διαχειρίζονται υποδειγματικά", είπε ο Σιμεόνε.

Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο αμφιλεγόμενες μεταγραφές στην ιστορία της F1

Ανεπανάληπτο μεταγραφικό φιάσκο η Μπαρτσελόνα, έχασε παίκτη από την Τότεναμ

Φήμη: Οι Λέικερς δίνουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

News 24/7

24MEDIA NETWORK