X

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας ή να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις μας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο.

Οι χειρότερες μεταγραφές της Λίβερπουλ και της Γιουνάιτεντ

Ανοίγει ο καιρός και ήρθε η ώρα να βάλουμε τα παλτά στην ντουλάπα. Α και μιας και μιλάμε για παλτά, ρίξαμε και μια ματιά στα μεγαλύτερα από αυτά που έχει φέρει η Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια. Διαβάστε πριν ρίξουμε ναφθαλίνη!

Όσο πιο μεγάλη είναι η ομάδα που κάνει μια μεταγραφή, τόσο πιο μεγάλο το φιάσκο αν δεν πετύχει. Επομένως, όταν αναφερόμαστε στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι μεταγραφές που δεν έβγαλαν τα λεφτά τους, έκαναν μεγαλύτερο “θόρυβο” ακόμα και από αυτές που τα έβγαλαν με το παραπάνω. Πάμε να δούμε 10 αποτυχημένες μεταγραφές των δύο αγγλικών ομάδων.

Χουάν Σεμπάστιαν Βερόν

Μεγάλος παίκτης ο Βερόν, μεγάλος προπονητής ο Φέργκιουσον, παρόλα αυτά ο Βερόν υπό τις οδηγίες του Σκωτσέζου, αν εξαιρέσεις κάποια παιχνίδια στο Champions League, δεν έκανε τίποτα σπουδαίο με την φανέλα της Γιουνάιτεντ. Κρίμα τα 39 εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν για την αγορά του.

Άντι Κάρολ

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 18: Andy Carroll of Liverpool looks on during the Barclays Premier League match between Tottenham Hotspur and Liverpool at White Hart Lane on September 18, 2011 in London, England. (Photo by Clive Rose/Getty Images) GETTY IMAGES

Μόλις 6 γκολ σε 44 ματς για έναν στράικερ δεν το λες και επιτυχία. Πόσο μάλλον όταν έχεις πληρώσει 49 εκατομμύρια ευρώ και τον έχεις φέρει για να καλύψει το κενό του Φερνάντο Τόρες (εκείνη την περίοδο έκανε ακόμα παπάδες ο Ισπανός). Μετά από ελάχιστες καλές εμφανίσεις, ο Κάρολ δόθηκε από την Λίβερπουλ στην Γουέστ Χαμ το 2013.

Πολ Κοντσέσκι

Paul Konchesky, Liverpool EMPICS SPORT

Ο Κοντσένσκι ήταν μία από τις επιλογές του Χόγκσον για την ομάδα του Άνφιλντ. Παρά την εμπειρία του αριστερού μπακ στην Premier League, δεν κατάφερε όχι μόνο να κάνει τη διαφορά στο λιμάνι, αλλά ούτε καν να μπορέσει να προσαρμοστεί. Είδε την έξοδο από την Λίβερπουλ, μόλις στον πάγκο της κάθισε ο Νταγκλίς.

Κλέμπερσον

Υπήρξε μέλος της Εθνικής Βραζιλίας που πήρε το Μουντιάλ το 2002 και πήγε στο Μάντσεστερ έναντι 8,3 εκατομμυρίων ευρώ, ως αντικαταστάτης του Βερόν. Δυστυχώς, για τον Βραζιλιάνο και την Μάντσεστερ τραυματίστηκε στη δεύτερη του εμφάνιση με τα κόκκινα και έκανε μόλις 20 εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Γιουνάιτεντ, σκοράροντας μόλις 2 φορές.

Στιούαρτ Ντάουνινγκ

Ο Ντάουνινγκ πήγε στο Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2011 από την Άστον Βίλα έναντι 28 εκατομμυρίων ευρώ και έτσι έγινε ο 4ος πιο ακριβός παίκτης στην ιστορία της ομάδας. Παρόλο, που είχε πίσω του μια καριέρα σχεδόν δέκα ετών, δεν κατάφερε τίποτα σπουδαίο στο Άνφιλντ, πέρα από το να κάνει τους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ να κλαίνε τα λεφτά τους.

Μπεμπέ

2013 MANCHESTER UNITED FC

Ο Πορτογάλος διεθνής ήταν εισήγηση του Κεϊρόζ, αφού τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Μπενφίκα ενδιαφέρονταν για τον παίκτη όσο εκείνος έπαιζε στην Εστρέλα. Τελικά ο Μπεμπέ κατέληξε στην Γιουνάιτεντ έναντι 10,2 εκατομμυρίων ευρώ. Μετά από 4 χρόνια στην Γιουνάιτεντ, την φανέλα της οποίας φόρεσε μόλις δύο φορές και αφού πήγε δανεικός σε Μπεσικτάς, Ρίο Άβε και Πάσος Φερέιρα, γύρισε στην Πορτογαλία και την Μπενφίκα.

Ιάγκο Άσπας

Ο Ρότζερς έφερε το 2013 τον Άσπας από την Θέλτα στην Λίβερπουλ, για να αποτελέσει εναλλακτική πίσω από τους Σουάρες και Στάριτζ. Μόνο αυτό δεν κατάφερε να κάνει ο Ισπανός αφού δεν σκόραρε σε 14 εμφανίσεις και για αυτό δόθηκε δανεικός στη Σεβίλλη.

Ερίκ Τζεμπά Τζεμπά

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Καμερουνέζου με την Ναντ, εξαργυρώθηκαν με μια σπουδαία μεταγραφή στην Γιουνάιτεντ. Στο Μάντσεστερ ο Τζεμπά Τζεμπά έπαιρνε 104.000 λίρες την εβδομάδα. Παρόλα αυτά έπαιξε μόλις 35 φορές με την Γιουνάιτεντ, πριν πάρει μεταγραφή για την Άστον Βίλα.

Αντρέι Βορονίν

Ο Ουκρανός ήταν πολύ αργός για να μπορέσει να πετύχει στην Premier League. Με μόλις 5 γκολ την πρώτη του σεζόν στην Λίβερπουλ, δόθηκε δανεικός στην Χέρτα. Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην ομάδα του λιμανιού, αλλά τίποτα δεν άλλαξε.

Αλμπέρτο Ακουιλάνι

Μετά από 7 χρόνια καριέρας στην Ρόμα, ο Ακουιλάνι ήρθε έναντι 24 εκατομμυρίων ευρώ στην Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2009, ύστερα από σκληρή μάχη που έδωσε ο Μπενίτες για να τον αποκτήσει. Παρά την εμπιστοσύνη που έδειξε ο Μπενίτες στον Ιταλό, εκείνος κατάφερε να σκοράρει μόλις 2 φορές σε 28 εμφανίσεις και τις επόμενες σεζόν δόθηκε δανεικός σε Γιουβέντους και Μίλαν, χωρίς να λείψει σε κανένα στο Άνφιλντ.

Πηγή: toptenslides.com

Τα καλύτερα του Contra.gr:

Επιστροφή Χάινς: Τον θέλουν και τους θέλει

Δεν είναι...Νινή ακόμα

24MEDIA NETWORK