Ρεάλ: Ο Μπέλιγχαμ είπε "ναι σε όλα" και το μεγάλο deal προχωράει

Ακάθεκτη προχωράει η Ρεάλ Μαδρίτης προς την ενεργοποίηση της "βόμβας" Μπέλιγχαμ καθώς τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη.

England's Jude Bellingham celebrates after scoring his side's opening goal during the World Cup group B soccer match between England and Iran at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Monday, Nov. 21, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ σε Μουντιάλ (AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO)

Προβάρει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, καθώς σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα.

Ο Ιταλός ρεπόρτερ αναφέρει ότι η Βασίλισσα εδώ και 10 μέρες έχει κλειδώσει όλες τις προσωπικές λεπτομέρειες με τον Άγγλο μέσο ο οποίος παρουσιάζεται εξαιρετικά ενθουσιασμένος με αυτό που του παρουσίασε το επιτελείο του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Βέβαια, για να κλείσει οριστικά η σπουδαία μεταγραφή θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της και η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Το κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στις δύο ομάδες αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.

Άλλα ρεπορτάζ σημειώνουν πως ο Μπέλιγχαμ θα παίρνει άνω των 10.000.000 ευρώ ετησίως αφού γίνει επίσημα παίκτης της κατόχου του Champions League. Από εκεί και πέρα οι Γερμανοί αναμένεται να λάβουν over 120 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε περισσότερα

Πάρτι γιγάντων για το "ναι" του Ματέο Κόβατσιτς

Ρεάλ: Ποντάρει στην αστάθεια και μετά τον Μπέλιγχαμ πάει για τον άνθρωπο που πλήγωσε τον Πέρεθ

Λίβερπουλ: Ψάχνει τρόπο ν' αρπάξει παίκτη της Ρεάλ που οι Μαδριλένοι της είχαν "κλέψει"

News 24/7

24MEDIA NETWORK