Ρεάλ: Ποντάρει στην αστάθεια και μετά τον Μπέλιγχαμ πάει για τον άνθρωπο που πλήγωσε τον Πέρεθ

Μέχρι να σβήσει ο ήλιος θα γράφονται δημοσιεύματα για νέο ενδιαφέρον της Ρεάλ προς τον Εμπαπέ ή μήπως θα γράφονται έως να τον κλείσει τελικά.

Real Madrid's president Florentino Perez waves during the official announcement of his re-election as the club's new president at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, June 19, 2017.  Florentino Perez was re-elected president as he was the only official candidate. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο πρόεδρος των μεγάλων επιτυχιών της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Και ξανά φήμες περί αναθέρμανσης του ενδιαφέροντος της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Η Telegraph συγκεκριμένα είναι αυτή που αναδεικνύει το θέμα...

Το Μέσο σημειώνει πως οι Μαδριλένοι έπειτα από την επιτυχία στην υπόθεση του Τζουντ Μπέλιγχαμ έχουν σηκώσει μανίκια για να πυροδοτήσουν τη δεύτερη "βόμβα" που δεν είναι άλλοι από τον Γάλλο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Το σενάριο χιλιοπαιγμένο. Σε αυτή την περίπτωση η εφημερίδα σημειώνει πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιχειρήσει να πάρει τον αρχηγό των Μπλε εκμεταλλευόμενη την αστάθεια που αναμένεται να επικρατήσει στην ΠΣΖ τους επόμενους μήνες.

Και τι εννόει αναφέροντας αστάθεια: Αποχώρηση προπονητή, μαζική αποχώρηση ποδοσφαιριστών, αλλαγή πλάνου σκέψεις όσον αφορά στην στρατηγική και τις δαπανηρές προσθήκες. Θα είναι όμως όλα τα παραπάνω αρκετά για να υπάρξει deal ή και πάλι δεν βγει λευκός καπνός;

Διαβάστε περισσότερα

Πάρτι γιγάντων για το "ναι" του Ματέο Κόβατσιτς

Λίβερπουλ: Ψάχνει τρόπο ν' αρπάξει παίκτη της Ρεάλ που οι Μαδριλένοι της είχαν "κλέψει"

Ο Λεάο έλειψε και η Ίντερ σόκαρε την Μίλαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK