Οικονομικά προβλήματα η PSV, άνοιξε ο δρόμος για τη μεγάλη μεταγραφή της Γιουνάιτεντ

Στην Αγγλία υποστηρίζουν πως η Αϊντχόφεν ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα και η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να αρπάξει τον Κόντι Χάκπο.

Cody Gakpo of the Netherlands in action during the World Cup group A soccer match between Netherlands and Ecuador, at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Friday, Nov. 25, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ο Κόντι Χάκπο κάνει τρομερά πράγματα με την Ολλανδία (AP PHOTO/NATACHA PISARENKO)

Ρεπορτάζ της Mirror φέρνει στο φως οικονομικά προβλήματα στην PSV Αϊντχόφεν που κάνουν αναγκαία την πώληση του Κόντι Χάκπο στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου. Το αγγλικό Μέσο, όμως, δεν αναφέρει ποια είναι η φύση αυτής της οικονομικής αστάθειας του ολλανδικού κλαμπ.

Ωστόσο, εστιάζει στο θέμα του κορυφαίου παίκτη της Ολλανδίας στο Μουντιάλ 2022 και του διαχρονικού του φλερτ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν ήδη αρχίσει να μιλούν με την PSV, καθώς έχουν καλό έδαφος για να πάρουν τον 23χρονο επιθετικό σε καλύτερη τιμή από αυτή που υπολογίζουν.

Αρχικά, γινόταν λόγος για απαίτηση της PSV στα 80.000.000 ευρώ, όμως τώρα με τα οικονομικά προβλήματα φέρνουν το κλαμπ σε θέση να δεχθεί να ελευθερώσει τον ποδοσφαιριστή με αποζημίωση της τάξεως των 55-60 εκατ. ευρώ αρκεί η καταβολή να γίνει άμεσα.

Διαβάστε περισσότερα

Η Νάπολι πάει για την πιο έξυπνη μουντιαλική μεταγραφή

Νιουκάστλ: Ο "νέος Βινίσιους" παίζει ένα χρόνο επαγγελματικό ποδόσφαιρο κι έχει τρελάνει τους Σαουδάραβες

Ο γιος του δικτάτορα της Τσετσενίας έκανε ντεμπούτο στις ΜΜΑ, διαιτητής ήταν μάλλον ο Θανάσης Βέγγος

News 24/7

24MEDIA NETWORK