Αντσελότι: Παρά τη συντριβή, αυτόν τον παικταρά ξεχώρισε από την Λίβερπουλ

Με την εμφάνιση του Στέφαν Μπαϊτσετιτς εντυπωσιάστηκε ο Κάρλο Αντσελότι στην αναμέτρηση της ομάδας του με τη Λίβερπουλ, με τους Μαδριλένους να κυκλώνουν την περίπτωσή του για το μέλλον.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti grimaces prior the start of the Spanish La Liga soccer match between Elche and Real Madrid at the Martinez Valero Stadium in Elche, Spain, Wednesday, Oct. 19, 2022. (AP Photo/Alberto Saiz)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Μεγάλη νίκη πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης επί της Λίβερπουλ στην πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των 16 του Champions League και έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση, παρά την καυτή ατμόσφαιρα του Άνφιλντ.

Ο Αντσελότι μετά από την αναμέτρηση έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της Έβερτον και αποθέωσε τον πιο φορμαρισμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας του αλλά πέρα από αυτά είχε και την ευκαιρία να παρατηρήσει και κάποιους από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Ένας; από αυτούς, σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes, ήταν και το wonderkid των Κόκκινων, Στέφαν Μπαϊτσετιτς ο οποίος έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Λίβερπουλ που λαμβάνει μέρος σε νοκ άουτ φάση Champions League.

Ο Αντσελότι εντυπωσιάστηκε από την εμφάνιση του ταλαντούχου Ισπανού ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με το παραπάνω δημοσίευμα, "κυκλωσε" την περίπτωσή του για το μέλλον.

Ο 18χρονος αμυντικός χαφ της Λίβερπουλ έχει παρελθόν στην Ισπανία καθώς αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Θέλτα πριν η ομάδα του Κλοπ τον αποκτήσει το 2021.

Διαβάστε Περισσότερα

Βίνι, Ρεάλ: Σύμφωνα με τον δάσκαλο είναι μοναδικός στον κόσμο

Ρεάλ: Ο Τόνι Κρόος πέταξε άλλο ένα στοιχείο για το μέλλον του

Ρεάλ: Το ξεκαρδιστικό γραφιστικό με τον Μπενζεμά να γίνεται Undertaker από το WWE

News 24/7

24MEDIA NETWORK