Όσιμεν: Έχει 130.000 λόγους για να σκοράρει κόντρα στην Άιντραχτ

Ένα γκολ πριν από την ενεργοποίηση του ειδικού όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του που θα του δώσει 130.000 ευρώ βρίσκεται ο Βίκτορ Όσιμεν σύμφωνα με την GazzettadelloSport.

Napoli's Victor Osimhen reacts after a goal he scored was disqualified during a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 24, 2021. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Βίκτορ Όσιμεν με τη φανέλα της Νάπολι AP

Εξαιρετική χρονιά με την φανέλα της Νάπολι πραγματοποιεί ο Νιγηριανός επιθετικός, Βίκτορ Όσιμεν οδηγώντας την ομάδα του, μαζί με τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Serie A.

Ο Όσιμεν έχει σημειώσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της Νάπολι και αν πετύχει ακόμα ένα τον περιμένει ένα "δώρο".

Συγκεκριμένα, οι Ναπολιτάνοι, σύμφωνα με το GazzettadelloSport, έχουν βάλει ειδικό όρο στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή που αναφέρει πως αν πετύχει 20 γκολ τη φετινή χρονιά σε όλες τις διοργανώσεις, θα πάρει μπόνους 130.000 ευρώ.

Ο 24χρονος Νιγηριανός επιθετικός έχει σκοράρει στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις με τη φανέλα της Νάπολι και στην αναμέτρηση με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τους 16 του Champions League έχει την ευκαιρία και να συνεχίσει το σερί αλλά και να εισπράξει το μπόνους.

Διαβάστε Περισσότερα

Τότεναμ: Ο Κόντε ζήτησε παικταρά που κόστισε στη Μίλαν 31 εκατ.

Άρσεναλ: Το "δώρο" της διοίκησης στον Αρτέτα έρχεται από Ιταλία

Τσέλσι: Αυτά είναι τα τέσσερα φαβορί αν αποχωρήσει ο Πότερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK