Τότεναμ: Ο Κόντε ζήτησε παικταρά που κόστισε στη Μίλαν 31 εκατ.

Τον Φικαγιό Τομόρι φέρεται να έχει ζητήσει ο Αντόνιο Κόντε από τους ιθύνοντες της Τότεναμ για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της ομάδας, σύμφωνα με το Calciomercato.

Tottenham's head coach Antonio Conte reacts after the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Newcastle United at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ στην αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ AP

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται η ομάδα της Τότεναμ και όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το Calciomercato, ο Αντόνιο Κόντε έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός παιδιού της Τσέλσι που πλέον αγωνίζεται στη Μίλαν.

Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας, Φικαγιό Τομόρι ο οποίος στα 25 του είναι βασικός και αναντικατάστατος με τη φανέλα των "Ροσονέρι" που τον έχουν "δέσει" με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι και το 2027.

Ο Τομόρι αποτελεί διακαή πόθο του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος παρά το γεγονός πως μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από τη Τότεναμ, φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής στη τωρινή ομάδα του και έχει αρχίσει ήδη τον σχεδιασμό.

Ο Τομόρι βρίσκεται στη Μίλαν από το καλοκαίρι του 2021 όταν και αποκτήθηκε από τη Τσέλσι αντί 31 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Άρσεναλ: Το "δώρο" της διοίκησης στον Αρτέτα έρχεται από Ιταλία

Τσέλσι: Αυτά είναι τα τέσσερα φαβορί αν αποχωρήσει ο Πότερ

Μέσι: Ο Ρομάνο αποκάλυψε τα νέα δεδομένα για το συμβόλαιό του

News 24/7

24MEDIA NETWORK