Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Έχει έτοιμο τον επόμενο Γκβάρντιολ και τον πουλάει πάνω από 20 εκατ. ευρώ

Το '21 η Ντινάμο πούλησε τον Γκβάρντιολ με 18 εκατ. ευρώ στην Λειψία, ο παίκτης κοστίζει πλέον 100 εκατ. Οι Κροάτες έχουν έτοιμο τον επόμενο.

Croatia's Josip Sutalo, center, and Morocco's Azzedine Ounahi clash during the World Cup third-place playoff soccer match between Croatia and Morocco at Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 17, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Γιόσιπ Σουτάλο στο Μουντιάλ 2022 AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Το... εργοστάσιο παραγωγής ποδοσφαιριστών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ έχει να επιδείξει έναν "νέο Γκβάρντιολ" στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ίδια θέση, δύο χρόνια μεγαλύτερος από τον Γιόσκο και έτοιμος, πλέον, να κάνει το επόμενο/μεγάλο βήμα.

Πρόκειται για τον ύψους 1,88μ. κεντρικό αμυντικό Γιόσιπ Σουτάλο. Τοπικά Μέσα στην Κροατία υποστηρίζουν πως ο ποδοσφαιριστής που έχει συμβόλαιο με την Ντινάμο έως το 2028, κατά πάσα πιθανότητα, μετράει μέρες στο Ζάγκρεμπ.

Η ομάδα του τον έχει βγάλει στη βιτρίνα και φέρεται να ζητάει 20 με 22 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσει. Μεταξύ των ενδιαφερόμενων παρουσιάζεται να είναι η Μονακό που ψάχνει αντικαταστάτη για τον Μπενουά Μπαντιασιλέ. Παράλληλα, ο διεθνής στόπερ το καλοκαίρι είχε συνδεθεί με την Λειψία του Γκβάρντιολ.

Να θυμίσουμε πως από πλευράς Λειψίας έγινε γνωστό ότι ο Γιόσκο Γκβάρντιολ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο δεν πρόκειται ν' αποχωρήσει από την ομάδα. Επίσης, οι Γερμανοί δεν έκρυψαν ότι θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη τουλάχιστον 1μ5 χρόνο ακόμα.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Ο πρόεδρος Νάσερ Αλ Κελαϊφί θέλει να μπει στην Αγγλία

Αντρέα Πίρλο: Έστειλε βιογραφικό σε εθνική ομάδα έκπληξη

Μπέιλ: Ποια είναι η "χιλιανή" στην οποία αναφέρεται η Ρεάλ στο αντίο της στον Ουαλό

News 24/7

24MEDIA NETWORK