Wonderkid, πρώην της Μπαρτσελόνα εξομολογείται: "Δεν κάναμε γυμναστική"

Τις διαφορές στο τρόπο προπόνησης της Μπαρτσελόνα σε σχέση με αυτόν της Παρί Σεν Ζερμέν κλήθηκε να σχολιάσει ο νεαρός, νυν παίκτης της Αϊντχόφεν, Τσάβι Σίμονς.

PSV's Xavi Simons controls the ball during the Europa League group A soccer match between PSV and Arsenal at the Philips stadium in Eindhoven, Netherlands, Thursday, Oct. 27, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Τσάβι Σίμονς με τη φανέλα της Αϊντχόφεν AP

Τα φώτα της δημοσιότητας έχει "τραβήξει", αυτή την φορά για τις εμφανίσεις του, ο Τσάβι Σίμονς, το wonderkid των 4.2 εκατ. followers, ο οποίος μετά από άλλη μία καλή εμφάνιση με την φανέλα της Αϊντχόφεν, αυτή την φορά για το Europa League, κλήθηκε να σχολιάσει το τρόπο προπόνησης της Μπαρτσελόνα σε σχέση με αυτόν της Παρί Σεν Ζερμέν, με αφορμή τα σχόλια για την εξαιρετική του φυσική κατάσταση, συγκριτικά με το παρελθόν.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος Ολλανδός ανέφερε στο ESPN "... πιστέψτε με, στην Μπαρτσελόνα κάναμε ελάχιστη γυμναστική. Κυρίως κάναμε ασκήσεις με τη μπάλα. Ενώ στην Παρί, επειδή το γαλλικό πρωτάθλημα είναι πιο σκληρό έπρεπε να κάνεις περισσότερη γυμναστική για να ανταπεξέλθεις..."

Ο νεαρός Ολλανδός που αρνήθηκε την ανανέωση συμβολαίου που του πρότεινε η ομάδα του Παρισίου για να πάει στην Αϊντχόφεν, με τις φετινές του εμφανίσεις στοχεύει στη παρθενική του συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την φανέλα της εθνικής Ολλανδίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Καταστρώνει τη μεγάλη "κλοπή" για το νέο φαινόμενο

Ανατροπή; Ο Ικάρντι ανεβάζει φωτογραφίες με την Νάρα

Ο Αντονί έκανε το πιο άκυρο τσαλίμι, ο Σκόουλς νευρίασε και τον χαρακτήρισε κλόουν

News 24/7

24MEDIA NETWORK