Παίκτης από το MLS θεωρεί πως θα είναι πιο "εύκολος" ο Μέσι στον δεύτερό του αγώνα

Ο ενθουσιώδης Αμερικάνος ποδοσφαιριστής της Νιου Γιόρκ Σίτι ανυπομονεί για την επόμενή τους συνάντηση, έχει μεγάλα όνειρα για να εξελιχθεί.

Inter Miami forward Lionel Messi (10) gestures during the second half of an MLS soccer match against the Los Angeles Galaxy, Sunday, Feb. 25, 2024, in Carson, Calif. (AP Photo/Kyusung Gong)
(AP Photo/Kyusung Gong) AP

Ο γεννημένος στο Νιου Τζέρσεϊ, Ο'Τουλ έχει ξανασυναντήσει τον οκτώ φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας Μέσι σε φιλικό αγώνα και περιμένει πως και πως να τον αντιμετωπίσει ξανά στο Chase Stadium στις 30 Μαρτίου. Ο Ο'Τουλ αισθάνεται καλύτερα προετοιμασμένος αυτή τη φορά για τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει εκείνη την ημέρα, έχοντας ήδη δει από κοντά τον Αργεντινό.

Ο Ο'Τουλ δήλωσε πως ήταν σουρεαλιστικό να παίζει εναντίον του Μέσι. "Ήταν κατά τη διάρκεια ενός φιλικού, οπότε ήταν καλό να βγάλω το άγχος από τη μέση και τον ενθουσιασμό του να παίζεις εναντίον κάποιου που έχει πετύχει τόσα πολλά σε έναν μη ανταγωνιστικό αγώνα. Θα το σκέφτομαι για αρκετό καιρό. Ήταν τόσο μεγάλο επίτευγμα να μοιράζομαι το γήπεδο μαζί του. Το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν είχε σημασία, με την έννοια ότι δεν επρόκειτο να επηρεάσει τη σεζόν μας, σήμαινε ότι μπόρεσα να εκτιμήσω τη στιγμή πολύ περισσότερο. Παίζουμε ξανά με την Ιντερ Μαϊάμι σε λίγες εβδομάδες, οπότε περιμένω ότι θα είναι πιο εύκολο τώρα να μπω συγκεντρωμένος ".

Ο Ο΄Τουλ είναι πρόθυμος να τραβήξει τα βλέμματα αυτή τη σεζόν, ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται κάτω από τους πιο φωτεινούς "προβολείς" που ακολουθούν τον παγκόσμιο πρωταθλητή, και θέλει να πάει στην Ευρώπη. Έχει δικαίωμα συμμετοχής με τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιρλανδία, με τον 25χρονο πολυσύνθετο παίκτη να ελπίζει ότι κάποια στιγμή θα έρθει μια κλήση από οποιαδήποτε από τις δύο.

Ο ίδιος πρόσθεσε σχετικά με τους μελλοντικούς στόχους: "Αν οποιαδήποτε ομάδα, οι ΗΠΑ ή η Ιρλανδία, μου έδινε την ευκαιρία να παίξω μαζί τους σε διεθνές επίπεδο, θα το εκμεταλλευόμουν. Θέλω να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε αυτό το επίπεδο. Θα ήταν πολύ ωραίο να φορέσω τη φανέλα μιας χώρας από την οποία κατάγεται η οικογένειά μου ή όπου γεννήθηκα. Δεν θα δεσμευόμουν απαραίτητα για τη μία ή την άλλη, επειδή οι ΗΠΑ και η Ιρλανδία σημαίνουν και οι δύο τόσα πολλά για μένα".

Η Νέα Υόρκη επέλεξε τον Ο'Τουλ το 2022 και τον είδε να γίνεται σημαντικό μέρος των πλάνων της. Έχει περάσει χρόνο στις ακαδημίες της Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς πριν γίνει επαγγελματίας.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πογκμπά επιμένει πως δεν αναζήτησε "βοήθεια" για να βελτιωθεί...

Η Λίβερπουλ δουλεύει για την επόμενη σεζόν χωρίς τον Κλοπ: Βρήκε τον "νέο Μασεράνο" και πληρώνει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK