Παρί: Αναμένονται πολλές αποχωρήσεις αλλά και μία μεγάλη επιστροφή

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Λεάνδρο Παρέδες στην Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς η Γιουβέντους δεν σκοπεύει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή.

PSG president Nasser Al-Al-Khelaifi attends a press conference with Lionel Messi Wednesday, Aug. 11, 2021 at the Parc des Princes stadium in Paris. Lionel Messi is a "big asset" for Paris Saint-Germain from a commercial perspective, team president Nasser Al-Khelaifi said Wednesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Πολλές αποχωρήσεις αναμένεται να συμβούν στο στρατόπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο καθώς δεν είναι λίγα τα συμβόλαια που λήγουν ενώ και ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί φέρεται πως είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο βλέποντας την κατάσταση της ομάδας.

Πέρα από τις αποχωρήσεις θα υπάρξουν και κάποιες επιστροφές. Μία από αυτές είναι η περίπτωση του Λεάνδρο Παρέδες, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην ομάδα της Γιουβέντους και φέρεται πως είναι ειλημμένη απόφαση να μην ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του.

Ο Παρέδες βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αλλά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ιταλική ομάδα δεν αφήνουν περιθώρια για την αγορά του.

Ο Αργεντίνος που συμμετείχε με την χώρα του και στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο που έλαβε χώρα στο Κατάρ και ανήκει στην Παρί από το 2019 όταν και δόθηκαν στη Ζενίτ 40.000.000 ευρώ για την απόκτησή του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Χαλασμός για τον 2007 της Χάιντουκ, "τρελό" χρήμα από την Σίτι

Άρσεναλ: Wonderkid που έχει στείλει δανεικό "σπάει" όλα τα ρεκόρ και "απαιτεί" φανέλα βασικού

Μέσι: Παράδοση! Τι έγινε αυτή τη φορά στο Καμπ Νου στο περίφημο 10ο λεπτό

News 24/7

24MEDIA NETWORK