Παρί: Αυτοί είναι οι τέσσερις στόχοι του Κελαϊφί εν όψει καλοκαιριού

Τις τέσσερις θέσεις που σκοπεύει να ενισχυθεί η Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι αποκάλυψε σε δημοσίευμά του το FootMercato.

Paris Saint-Germain president Nasser Al-Khelaifi arrives for the soccer Champions League draw in Istanbul, Turkey, Thursday, Aug. 25, 2022. (AP Photo/Emrah Gurel)
Ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί AP PHOTO/EMRAH GUREL

Ραγδαίες αλλαγές αναμένεται να γίνουν το ερχόμενο διάστημα στο στρατόπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν καθώς η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν είναι η αναμενόμενη και ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί δείχνει για όλα ικανός.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το FootMercato, η γαλλική ομάδα έχει θέσει ως βασικό στόχο την ενίσχυση σε τέσσερις θέσεις της ενδεκάδας.

Συγκεκριμένα, υπάρχει πλάνο για ριζικές αλλαγές στην επιθετική γραμμή των Παριζιάνων με την απόκτηση ενός φορ, ενός 10αριού και ενός εξτρέμ, με την προϋπόθεση ότι θα αποχωρήσει ο Λιονέλ Μέσι από το ρόστερ.

Οι τρεις περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά είναι αυτές των Βίκτορ Όσιμεν, Κόλο Μουανί και Ουσμάν Ντεμπελέ, με τους δύο τελευταίους να αποτελούν εισήγηση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ενίσχυση, όπως αναφέρει πάντα το γαλλικό μέσο, θα υπάρξει και στην μεσαία γραμμή της, με την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, ενώ θυμίζουμε πως στο κέντρο της άμυνας έχει ήδη αποκτηθεί ο Μίλαν Σκρίνιαρ, ο οποίος το ερχόμενο καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος από την Ίντερ.

Όλα αυτά ενώ αμφίβολο παραμένει το μέλλον του Κριστόφ Γκαλτιέ παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του εκπνέει το καλοκαίρι του 2025.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Πρώην συμπαίκτης του Μαγκουάιρ αποκάλυψε τι επηρεάζει την απόδοσή του

Ρονάλντο: Έχει τάσεις φύγης από την Αλ Νασρ και η Ρεάλ του προσφέρει ρόλο

Ο Πίκφορντ απέκρουσε το πέναλτι του Μάντισον με την "τακτική Ντε Χέα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK