Παρί: Κατέθεσε πρόταση 135 εκατ. για αστέρι της Ρεάλ

Πρόταση ύψους 135.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Βινίσιους Τζούνιορ φέρεται να κατέθεσε η Παρί στην Ρεάλ με τον Πέρεθ να δίνει άμεσα αρνητική απάντηση.

Paris Saint-Germain president Nasser Al-Khelaifi arrives for the soccer Champions League draw in Istanbul, Turkey, Thursday, Aug. 25, 2022. (AP Photo/Emrah Gurel)
Ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί AP PHOTO/EMRAH GUREL

Μία πρόταση - βόμβα φέρεται να έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν στη Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με δημοσίευμα της EL Nacional που αναπαράγει και το GOAL.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, οι Γάλλοι κατέθεσαν πρόταση ύψους 135.000.000 στην Ρεάλ Μαδρίτης για την αγορά του Βινίσιους Τζούνιορ.

Ο Βινίσιους πραγματοποιεί άλλη μία εξαιρετική χρονιά με την φανέλα της Ρεάλ κάτι που έκανε τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί να προχωρήσει στη συγκεκριμένη κίνηση έχοντας ως σύμμαχο και τον συμπατριώτη του Βινίσιους και σταρ της ομάδας των Γάλλων, Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με την EL Nacional πάντως, η απάντηση του Φλορεντίνο Πέρεθ ήταν άμεσα αρνητική καθώς έχει επενδύσει στον Βινίσιους και παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2024, σκοπεύει να του το ανανεώσει, σκεπτόμενος και το γεγονός πως δεν αποκλείεται το καλοκαίρι του 2024 να ενταχθεί στην ομάδα και ο Κιλιάν Εμπαπέ ως ελεύθερος.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Έτοιμη να αρπάξει παιδί της Τσέλσι

Τζέραρντ: Βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επιστροφή του στην PL

Ρεάλ: Ο Αντσελότι κέρδισε το στοίχημα με τον Βαλβέρδε

News 24/7

24MEDIA NETWORK