Παρί: Μετά το ναυάγιο με Ράσφορντ, έχει φτιάξει λίστα με ποδοσφαιριστές που τρομάζουν

Μία λίστα με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας έχει η Παρί Σεν Ζερμέν και είτε έχει δείξει ήδη ενδιαφέρον είτε αναμένεται να δείξει ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα.

FILE - In this Wednesday Oct. 25, 2017 file photo, Paris Saint-Germain president Nasser Al-Khelaifi speaks to the media after a meeting today with Swiss prosecutors in Bern, Switzerland. Al-Khelaifi has been questioned again by Swiss federal prosecutors in a two-year investigation into allegations he bribed a FIFA official. The office of Switzerlands attorney general said on Monday, Dec. 2, 2019 al-Khelaifi, former FIFA secretary general Jerome Valcke and an unidentified businessman presented themselves for questioning in the Swiss capital. (AP Photo/Graham Dunbar, file)
ο Νασέρ Αλ Κελαιφί σε συνέντευξη AP

Αρκετά ενεργή για άλλη μία μεταγραφική περίοδο αναμένεται να είναι η ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν με τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα της να εντυπωσιάζουν.

Μετά την πρόταση άνευ προηγουμένου στον Ράσφορντ, η οποία δεν βρήκε αντίκρυσμα καθώς ο ποδοσφαιριστής ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Γιουνάτεντ, αλλά και το ενδιαφέρον για τον κεντρικό αμυντικό της Ίντερ, Μίλαν Σκρίνιαρ η ομάδα του Παρισιού έχει στη λίστα της και άλλους ποδοσφαιριστές για τους οποίους αναμένεται να κινηθεί το επόμενο διάστημα.

Ο Ζοάο Φέλιξ είναι ένας εξ΄αυτών, για τον οποίο μάλιστα έγινε και ραντεβου το προηγούμενο διάστημα αλλά υπάρχει δεδομένο ενδιαφέρον και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ένα άλλο όνομα που έχει δει το φως της δημοσιότητας και αναμένεται να εξεταστεί από τους ιθύνοντες της ομάδας του Παρισιού είναι αυτό του άσου της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιουσουφά Μουκοκό τον οποίο πάντως τα τελευταία σενάρια θέλουν να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την υπογραφή του στην ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Η Παρί όμως φέρεται να έχει στη λίστα της και ταλέντα από την Βραζιλία. Έτσι, μετά από το ναυάγιο στην υπόθεση Έντρικ, οι ιθύνοντες της ομάδας του Παρισιού φέρεται να εξετάζουν τον 17χρονο επιθετικό της Ατλέτικο Παραναένσε, Βίτορ Ρόκε.

Όλα αυτά ενώ η Παρί έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Λιονέλ Μέσι, ενώ δεν επρόκειτο να αποχωρήσει και κάποιο άλλο αστέρι από την ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Τρόμος! Οι τετρακέφαλοι του 16χρονου Έντρικ είναι εξωπραγματικοί

Άρσεναλ: Το εναλλακτικό πλάνο Μούντρικ κοστίζει 113 εκατ. ευρώ

Αργεντινή: Με ποια ενδεκάδα θα υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Μουντιάλ 2026

News 24/7

24MEDIA NETWORK