Τσάβι Σίμονς: Παρά τις βλέψεις της PSV, έχει άλλα σχέδια για το μέλλον

Πώς του λείπει αρκετά η ζωή στο Παρίσι και θα ήθελε να επιστρέψει άμεσα ανέφερε ο Τσάβι Σίμονς σε δηλώσεις του σε ολλανδικό μέσο.

PSV's Xavi Simons controls the ball during the Europa League group A soccer match between PSV and Arsenal at the Philips stadium in Eindhoven, Netherlands, Thursday, Oct. 27, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Τσάβι Σίμονς με τη φανέλα της Αϊντχόφεν AP

Εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα της Αϊντχόφεν πραγματοποιεί τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο πρώην ποδοσφαιριστής των Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν, Τσάβι Σίμονς.

Ο 19χρονος Ολλανδός ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από την ολλανδική ομάδα ως ελεύθερος από τη Παρί, η οποία του έβαλε όμωβς ειδική ρήτρα που προβλέπει διαπραγματεύσεις για αγορά του το ερχόμενο καλοκαίρι σε περίπτωση που ικανοποιήσει τους Γάλλους με τις εμφανίσεις του.

Μέχρι στιγμής ο 19χρονος μεσοεπιθετικός είναι βασικός και αναντικατάστατος στην ολλανδική ομάδα έχοντας 13 γκολ και 6 άσιστ σε 31 συμμετοχές, με τον προπονητή της ομάδας, Ρουντ Φαν Νίστελροϊ να εκφράζει πρόσφατα την επιθυμία του να παραμείνει ο ποδοσφαιριστής στην ομάδα.

Για το μέλλον του μίλησε και ο ίδιος ο Σίμονς στο NOS Sport λέγοντας πως του λείπει η ζωή στο Παρίσι καθώς ταιριάζει περισσότερο με την προσωπικότητά του και δε θα ήταν καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής.

"...Μου λείπει η Γαλλία. Η πόλη του Παρισιού είναι φανταστική. Μου λείπει επίσης η φασαρία καθώς το Αϊντχόφεν είναι πολυ πιο ήσυχη πόλη..."

Θυμίζουμε ότι η PSV μπορεί να κρατήσει τον Σίμονς στο δυναμικό της αν το επιθυμεί αντί 12.000.000 ευρώ αλλά σημαντικό ρόλο στη διαπραγμάτευση θα παίξει σίγουρα και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε Περισσότερα

Χάκπο: Εκτός από την Γιουνάιτεντ και άλλη ομαδάρα πήγε να τον "κλέψει" από τη Λίβερπουλ

Μπενφίκα: Μετά την πώληση Έντσο χάνει βασικό της αστέρι χωρίς κέρδος

Παρί: Κατέθεσε πρόταση 135 εκατ. για αστέρι της Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK