Παρί: Ο Κελαϊφί θέλει να συμπληρώσει τη τριάδα φωτιά με παίκτη έκπληξη

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ θα δείξει η Παρί το ερχόμενο καλοκαίρι σύμφωνα με δημοσίευμα της Sport

PSG president Nasser Al-Al-Khelaifi attends a press conference with Lionel Messi Wednesday, Aug. 11, 2021 at the Parc des Princes stadium in Paris. Lionel Messi is a "big asset" for Paris Saint-Germain from a commercial perspective, team president Nasser Al-Khelaifi said Wednesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Μία επιθετική τριάδα που τρομάζει έχει σχηματίσει η Παρί Σεν Ζερμέν καθώς με την άφιξη του Λιονέλ Μέσι πλέον η ομάδα αποτελείται από τον Αργεντίνο και τους Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ.

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί όμως δεν φαίνεται πως σταματάει εκεί καθώς πέρα από το γεγονός πως θέλει να ανανεώσει άμεσα το συμβόλαιο του Μέσι, επιθυμεί να συμπληρώσει τη μαγική αυτή τριάδα με έναν χαρισματικό επιθετικό.

Ο λόγος για τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ο οποίος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει στη Τσέλσι μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου και έπειτα θα εξετάσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία του να επιστρέψει στη παλιά του αγάπη, Μίλαν αλλά αυτό δεν μπορούσε να συμβεί το ερχόμενο καλοκαίρι εξαιτίας κανόνων της UEFA, ενώ στο τραπέζι υπάρχει και πρόταση από ομάδα του MLS, με τον ίδιο όμως να είναι εξαιρετικά αρνητικός σε ένα τέτοιο σενάριο.

Η Παρί σύμφωνα με την Καταλανική Sport θέλει να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή καθώς πρόκειται για μία ιδιαίτερα προσιτή, οικονομικά, λύση που μπορεί να προσφέρει αρκετά γκολ ερχόμενος από τον πάγκο.

Πάντως για τον ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρει και το δημοσίευμα, έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει και η ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσάβι Σίμονς: Παρά τις βλέψεις της PSV, έχει άλλα σχέδια για το μέλλον

Χάκπο: Εκτός από την Γιουνάιτεντ και άλλη ομαδάρα πήγε να τον "κλέψει" από τη Λίβερπουλ

Μπενφίκα: Μετά την πώληση Έντσο χάνει βασικό της αστέρι χωρίς κέρδος

News 24/7

24MEDIA NETWORK