Ζόρζε Μέντες: Παρά τις φήμες, διαψεύδει πως πωλείται παίκτης του αξίας 80 εκατ.

Πώς ο Ανσού Φατί δεν πωλείται παρά τις φήμες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, φέρεται να ανέφερε ο Ζόρζε Μέντες σύμφωνα με το Sport.

Jorge Mendes poses for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Ο κορυφαίος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες (PHOTO BY JOEL RYAN/INVISION/AP)

Αμφίβολο παραμένει το μέλλον του Ανσού Φατί στη Μπαρτσελόνα καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή της ομάδας, Τσάβι.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τους μπλαουγκράνα να έχουν βάλει πωλητήριο ύψους 80.000.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή για το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς πέρα από τους αρκετα συχνούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει, υπάρχει και το ζήτημα του FFP που τους ταλαιπωρεί τη τελευταία διετία.

Παρά τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Ζόρζε Μέντες δήλωσε ,σύμφωνα με πληροφορίες του Sport, πως δεν χρειάζεται να γίνονται συζητήσεις για το μέλλον του προτού ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος.

Για τον Φάτι έντονο ενδιαφέρον φέρεται να έχουν δείξει οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ ενώ πριν από την αποκάλυψη του μεγάλου οικονομικού σκανδάλου, έντονο ενδιαφέρον είχε δείξει και η Γιουβέντους.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Ο Κελαϊφί θέλει να συμπληρώσει τη τριάδα φωτιά με παίκτη έκπληξη

Τσάβι Σίμονς: Παρά τις βλέψεις της PSV, έχει άλλα σχέδια για το μέλλον

Χάκπο: Εκτός από την Γιουνάιτεντ και άλλη ομαδάρα πήγε να τον "κλέψει" από τη Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK