Παρί: Ο Γκαλτιέ άρχισε τα δημόσια παρακάλια στον Κελαϊφί

Την επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Κριστόφ Γκαλτιέ.

PSG's head coach Christophe Galtier stands prior to the start of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain at the Allianz Arena in Munich, Germany, Wednesday, March 8, 2023. (AP Photo/Andreas Schaad)
Ο Κριστόφ Γκαλτιέ AP PHOTO/ANDREAS SCHAAD

Το πρωτάθλημα Γαλλίας κατέκτησε και επίσημα η Παρί Σεν Ζερμέν μετά από το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στο Στρασβούργο, με τον Λιονέλ Μέσι να φτάνει τους 43 τίτλους καριέρας και να ισοφαρίζει τον Ντάνι Άλβες στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας.

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα που έχει η γαλλική ομάδα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ να είναι κάποια απ΄ αυτά.

Ζήτημα δεν αποκλείεται να υπάρξει και με τον προπονητή της ομάδας, Κριστόφ Γκαλτιέ, καθώς ο Νασέρ Κελαϊφί μόνο ικανοποιημένος δεν είναι από την εικόνα της ομάδας, με τον ίδιο τον Γάλλο πάντως να ζητά δημόσια το πράσινο φως προκειμένου να συνεχίσει το έργο του στον σύλλογο.

"...Θεωρώ ότι αξίζω μία δεύτερη ευκαιρία στην Παρί, τα έδωσα όλα και κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια. Μπόρεσα να κρατήσω την κατάσταση σε δύσκολες στιγμές. Νιώθω προσωπικά ότι αξίζω να συνεχίσω..."

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Γκαλτιέ με την Παρί εκπνέει το καλοκαίρι του 2024, κάτι που όμως δεν έχει εμποδίσει τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί από το να προσεγγίσει αρκετούς προπονητές από το πάνω ράφι για την αντικατάστασή του.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Κρόος: Περιμένει την επίσημη ανακοίνωση της Ρεάλ γιατι έχει... υποχρεώσεις

Μπάγερν: Τα οκτώ ανοιχτά μέτωπα μετά από την κατάκτηση της Bundesliga

Η Σίτι κάνει το μεγαλύτερο δώρο στους διεκδικητές του Ζοάο Κανσέλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK