Γιουνάιτεντ: Αυτά προσφέρει για Κέιν αλλά δεν θέλει να γίνει... Ντε Γιονγκ

Πρόθυμη να καταβάλει ένα πόσο κοντά στα 100.000.000 ευρώ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Τότεναμ για τον Χάρι Κέιν σύμφωνα με δημοσίευμα του ATHLETIC.

Tottenham's Harry Kane during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Tottenham Hotspur at Molineux stadium in Wolverhampton, England, Saturday, March 4, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Χάρι Κέιν AP PHOTO/RUI VIEIRA

Σέντερ φορ από το πάνω ράφι θέλει να αποκτήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο με τη λίστα που έχει στα χέρια του ο Έρικ Τεν Χαχ να είναι μεγάλη.

Παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε τον Τεν Χαχ να έχει αποφασίσει ποιος θα είναι ο εκλεκτός αλλά να περιμένει την απόφαση της νέας διοίκησης της ομάδας η οποία κανείς δεν γνωρίζει ακόμα ποια θα είναι.

Σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα του ATHLETIC, ο διακαής πόθος των ανθρώπων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι να δουν με τη φανέλα της ομάδας τον Χάρι Κέιν του οποίου το συμβόλαιο με την Τότεναμ λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Ο Άγγλος στράικερ είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στα "σπιρούνια" και να ανανεώσει το συμβόλαιο του αλλά προς το παρόν δεν έχει υπάρξει τέτοια εξέλιξη οπότε όλα είναι πιθανά.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η ομάδα της Γιουνάιτεντ είναι πρόθυμη να καταβάλει ένα ποσό κοντά στα 100.000.000 ευρώ και ποντάρει στο γεγονός πως το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το 2024 οπότε και η Τότεναμ δεν θα θέλει να ρισκάρει το ενδεχόμενο να φύγει ο ποδοσφαιριστής ως ελεύθερος.

Πάντως, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ δεν σκοπεύει να περίμενει όσο στην περίπτωση του Φρένκι Ντε Γιονγκ και αν δει πως η διαπραγμάτευση δεν εξελίσσεται όπως πρέπει θα "τσεκάρει" τις εναλλακτικές της επιλογές.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Πλην του Μάουντ, θέλει κι άλλον άσο της Τσέλσι

Πότερ: Ακόμα δεν απολύθηκε και έγινε φαβορί για τον πάγκο ομάδας της Premier League

Παρί: "Σύννεφα" στις σχέσεις της με πρωτοκλασάτο άσο που πήρε "τσάμπα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK