Παρί: Ο Κελαϊφί θέλει να τη φέρει πισώπλατα στην Γιουνάιτεντ

Την επιθυμία του να κινηθεί για την απόκτηση του Μάρκους Ράσφορντ, αν παραμείνει ελεύθερος, εξέφρασε ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί σε δηλώσεις του.

PSG president Nasser Al-Al-Khelaifi attends a press conference with Lionel Messi Wednesday, Aug. 11, 2021 at the Parc des Princes stadium in Paris. Lionel Messi is a "big asset" for Paris Saint-Germain from a commercial perspective, team president Nasser Al-Khelaifi said Wednesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Δηλώσεις εφ' όλης της ύλης έκανε ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί και μεταξύ άλλων μίλησε για τους υποψηφίους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας ενόψει τόσο της μεταγραφικής περιόδου του χειμώνα όσο και αυτής του καλοκαιριού.

Ένα από τα ονόματα που, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, βρίσκεται στη λίστα της Παρί είναι αυτό του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Κελαϊφί δήλωσε για τον Άγγλο επιθετικό "...είναι εκπληκτικό να μείνει ελεύθερος ο Ράσφορντ, κάθε σύλλογος θα ενδιαφερόταν να τον αποκτήσει., έχουμε μιλήσει στο παρελθόν μαζί του. Ισως αυτό το καλοκαίρι; Γιατί όχι. Αν είναι ελεύθερος μπορούμε να μιλήσουμε μαζί του απευθείας αλλά όχι τώρα..."

Πάντως στο συμβόλαιο του Ράσφορντ υπάρχει ειδικός όρος που επιτρέπει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να του ανανεώσει το συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο αν το επιθυμεί.

Δείτε το tweet του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Οι Πορτογάλοι έχουν κατακτήσει στο ποδόσφαιρο, κυριαρχία και στη Βραζιλία

Μπαρτσελόνα: Πιθανό κέρδος από τα πιο πεταμένα χρήματά της

Ρεάλ: Μετά τον Έντρικ, πάει για "κόλπο γκρόσο" με wonderkid της Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK