Παρί: Θρύλος της Άρσεναλ ο άνθρωπος "κλειδί" στο πλευρό του Νάγκελσμαν

Ο Τιερί Ανρί θα είναι ο άνθρωπος που θα βρεθεί στο πλευρό του Τζούλιαν Νάγκελσμαν στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τον Σάντι Αούνα.

FC Bayern Munich coach Julian Nagelsmann waits for the start of the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Bayer 04 Leverkusen at the Allianz Arena in Munich, Germany, Sept. 30, 2022. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Από τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα ο Κριστόφ Γκαλτιέ καθώς ο πρόεδρος, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε ο γαλλικός σύλλογος.

Μεγάλο φαβορί για την αντικατάστασή του Γάλλου είναι ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν, με πρόσφατα δημοσιεύματα μάλιστα να αναφέρουν πως αναμένεται να βρεθεί άμεσα στο Παρίσι προκειμένου να κλείσει το deal.

Πλην του Γερμανού τεχνικού, γίνεται προσπάθεια στο επιτελείο να μπει και ένας θρύλος της Άρσεναλ με παρελθόν και στην Μονάκο.

Ο λόγος για τον Τιερί Ανρί, ο οποίος, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Footmercato. Σάντι Αούνα, είναι ένα από τα φαβορί για να αναλάβει τη θέση του βοηθού προπονητή του Νάγκελσμαν, αν τελικά οριστικοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ του πρώην προπονητή της Μπάγερν και της Παρί.

Θυμίζουμε πως ο Ανρί έχει εκτελέσει χρέη πρώτου προπονητή στην Μονακό και την Μόντρεαλ ενώ μετά βρέθηκε στο πλευρό του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στον πάγκο της εθνικής Βελγίου, συνεργασία που έληξε άδοξα μετά από την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Ο Κελαϊφί φέρνει ελεύθερο φορ για να "φτιάξει" τον Εμπαπέ

Μπάγερν: Δεν ανανεώνει ο Ντέιβις, πόσο τον κοστολογεί η ομάδα

Για χατίρι των CR7 και Μπενζεμά δίνονται 100 εκατ. για αστέρι της Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK