Ράσφορντ: 'Εγινε... Γκόρντον και έχει μπλεξίματα με τις αρχές

Πρόστιμό ύψους 574 λιρών καλείται να πληρώσει ο Μάρκους Ράσφορντ για παραβίαση του ορίου ταχύτητας στο κέντρο του Μάντσεστερ.

England's Marcus Rashford speaks to the media during a press conference at Al Wakrah Sports Complex, in Al Wakrah, Qatar, Sunday, Nov. 27, 2022. (AP Photo/Abbie Parr)
Ο Μάρκους Ρασφορντ σε συνέντευξη Τύπου AP

Μία από τις καλύτερες αγωνιστικές περιόδους της καριέρας του διανύει ο Μάρκους Ρασφορντ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Άγγλος επιθετικός, που πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για άλλο ένα χρόνο, παρά τις φιλοδοξίες της Παρί, μπορεί εντός γηπέδου να τα πηγαίνει εξαιρετικά αλλά εξωαγωνιστικά βρίσκεται σε μπελάδες εξαιτίας της οδηγικής του συμπεριφοράς.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η DailyMail, ο 25χρονος καλείται να πληρώσει πρόστιμο για παραβίαση του ορίου ταχύτητας στο κέντρο της πόλης του Μάντσεστερ.

Ο Ράσφορντ οδηγούσε την αξίας 670.000 λιρών Mercedes G VRM και σύμφωνα με το δημοσίευμα παραδέχτηκε από την πρώτη στιγμή την πράξη του με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο ύψους μόλις 574 λιρών.

Θυμίζουμε ότι σε ανάλογο παράβαση είχε υποπέσει και ο νυν άσος της Νιούκαστλ, Άντονι Γκόρντον, ο οποίος όμως κινδύνεψε μέχρι και με φυλάκιση.

Διαβάστε Περισσότερα

Μίλαν: Η πρόταση στον Ζιρού χαλάει τα σχέδια του "Ίμπρα"

Ρονάλντο: Έγραψε ιστορία και στη Σαουδική Αραβία

Άρσεναλ: Κατέθεσε επίσημη πρόταση για παίκτη που αγωνίζεται δανεικός στη Γιουβέντους

News 24/7

24MEDIA NETWORK