Πεπ: Τον κατηγόρησαν για "περίεργες τακτικές" και απάντησε με μυθική σπόντα

Πώς δεν θέλει να μιλήσει για την Νάπολι και τον Λουτσιάνο Σπαλέτι καθώς φοβάται μήπως αυτός παρεξηγηθεί ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Manchester City's head coach Pep Guardiola smiles before the English Premier League soccer match between Manchester City and Wolverhampton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, Jan. 22, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι AP

Τον θαυμασμό του προς την Νάπολι είχε εκφράσει σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Πεπ Γκουαρντιόλα κάτι που δεν άρεσε και πολύ στον προπονητή των Ιταλών, Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ο Ιταλός είχε αναφέρει πως θεωρεί αυτή τη τοποθέτηση του Πεπ ως κίνηση τακτικής προκειμένου να προσθέσει παραπάνω πίεση στην ομάδα εν όψει των κρίσιμων αναμετρήσεων της χρονιάς.

Ο Πεπ κλήθηκε να σχολιάσει αυτές τις δηλώσεις όντας μάλιστα και ειρωνικός μαζί του αφού ανέφερε πως δεν θέλει να κάνει οποιαδήποτε τοποθέτηση που αφορά είτε τον Σπαλέτι είτε την Νάπολι καθώς ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος και παρεξηγείται.

"...Νάπολι; Δεν θέλω να μιλήσω γι αυτούς γιατί θα θυμώσει ο προπονητής μαζί μου. Είναι πολύ ευαίσθητος..."

Θυμίζουμε πως Νάπολι και Μάντσεστερ Σίτι μπορούν να "κοντραριστούν" μόνο στον τελικό του Champions League ενώ στα προημιτελικά θα διασταυρωθούν με την Μίλαν και την Μπάγερν Μονάχου αντίστοιχα.

Διαβάστε Περισσότερα

"Φαινόμενο": Οι οπαδοί της ομάδας του ζητούν την άμεση αποχώρησή του

Ρεάλ: Ανανεώνει το συμβόλαιο βασικού στόχου της Μπαρτσελόνα

Έντρικ: Πλην γυμναστικής έχει και άλλη "τρελή" συνήθεια εν όψει 2024

News 24/7

24MEDIA NETWORK