Πέρασε και δεν ακούμπησε στην Μπάρτσα αλλά πλέον κάνει σεζόν καριέρας με την ομάδα που τον ανέδειξε

Το 16 στα 16 έχει κάνει η PSV στο ολλανδικό πρωτάθλημα έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή στην επιθετική της γραμμή τον Λουκ Ντε Γιονγκ.

Πέρασε και δεν ακούμπησε στην Μπάρτσα αλλά πλέον κάνει σεζόν καριέρας με την ομάδα που τον ανέδειξε
Ο Λουκ Ντε Γιονγκ με τη φανέλα της Αϊντχόφεν AP

Ονειρική είναι μέχρι στιγμής η χρονιά που πραγματοποιεί η Αϊντχόφεν καθώς έχει κάνει το απόλυτο στο ολλανδικό πρωτάθλημα ενώ πήρε και την πρόκριση για τη νοκ άουτ φάση του Champions League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της στην επιθετική της γραμμή είναι ένας ποδοσφαιριστής που πέρασε πρόσφατα και ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα αλλά δεν έπεισε και αποχώρησε έπειτα από μία σεζόν.

Ο λόγος για τον Λουκ Ντε Γιονγκ ο οποίος τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει πραγματοποιήσει 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ολλανδική ομάδα έχοντας στο ενεργητικό του 19 γκολ και 9 ασίστ.

Ο 33χρονος φορ έγινε κάτοικος Ολλανδίας το καλοκαίρι του 2022 αντί ενός ποσού κοντά στα 3.000.000 ευρώ. Στην Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε τη σεζόν 2021-2022 έχοντας 7 γκολ και 1 ασίστ σε 27 συμμετοχές.

Στο παρελθόν έχει περάσει με μεγάλη επιτυχιά και από την Σεβίλλη με την οποία εχει καταφέρει και κατακτήσει και το Europa League τη σεζόν 2019/20.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Άφησε την ποδηλασία και σήκωσε μανίκια ο Κρκιτς, ποια η 3αδα δανεικών που ξεχωρίζει

Έμεινε για μία 9ετια στη Ρεάλ, βρέθηκε στα αζήτητα, πλέον επέστρεψε και ετοιμάζεται για τεράστιο βήμα

Μπάγερν: Όνειρο ήταν και πάει ο Αραούχο, ποιο το σχέδιο του Τούχελ

News 24/7

24MEDIA NETWORK