Μπαρτσελόνα: Άφησε την ποδηλασία και σήκωσε μανίκια ο Κρκιτς, ποια η 3αδα δανεικών που ξεχωρίζει

Το τσαντάκι με τους δανεικούς έχει ανοίξει ο Μπόγιαν Κρκιτς ξεχωρίζοντας μία τριάδα που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της

Forward Bojan Krkic of the Montreal Impact warms up before a practice session ahead of Wednesday's CONCACAF Champions League soccer match against Deportivo Saprissa, at the Ricardo Saprissa stadium in San Jose, Costa Rica, Tuesday, Feb. 18, 2020. (AP Photo/Carlos Gonzalez)
ο Μπόγιαν Κρκιτς AP

Πόστο στην Μπαρτσελόνα έχει πάρει από το περασμένο καλοκαίρι ο Μπόγιαν Κρκιτς όντας υπεύθυνος για τον έλεγχο των ποδοσφαιριστών που έχουν παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.

Το πρώην μεγάλο ταλέντο της Μασία, που αποσύρθηκε πρόσφατα από την ενεργό δράση κάνοντας μάλιστα για ένα διάστημα στροφή στην ποδηλασία σε χαλίκι, έχει ήδη φτιάξει τον πρώτο φάκελο με τους ποδοσφαιριστές που τον έχουν αφήσει ικανοποιημένο, ξεχωρίζοντας μία 3αδα.

Στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται ο Σερζίνιο Ντεστ ο οποίος έχει αρπάξει την ευκαιρία στην Αϊντχόφεν, με την ολλανδική ομάδα μάλιστα να είναι διατεθειμένη να ενεργοποιήσει άμεσα τη ρήτρα ύψους 10.000.000 ευρώ που υπάρχει στη συμφωνία των δύο ομάδων και να κάνει δικό της τον παίκτη.

Άκρως ικανοποιητικές είναι και οι εμφανίσεις του Τζούλιαν Αραούχο ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από το MLS και την Λος Άντζελες F.C καταφέρνοντας και δόθηκε αμέσως δανεικός στη Λας Πάλμας προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Θετικό πρόσημο στο μπλοκάκι του Κρκιτς έχει και ο Έρικ Γκαρσία ο οποίος αποτελεί βασικό μέλος της μεσοαμυντικής γραμμής της Χιρόνα με 15 συμμετοχές στο ενεργητικό του σε όλες τις διοργανώσεις.

Μεγάλο στοίχημα των δανεικών των μπλαουγκράνα ήταν ο Ανσού Φάτι αλλά δεν μπορεί να κριθεί καθώς τραυματίστηκε στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι τον Φλεβάρη.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Όνειρο ήταν και πάει ο Αραούχο, ποιο το σχέδιο του Τούχελ

Μπαρτσελόνα: Έτσι λέει "αντίο" στο τέλος της σεζόν ο Τσάβι

Έμεινε για μία 9ετια στη Ρεάλ, βρέθηκε στα αζήτητα, πλέον επέστρεψε και ετοιμάζεται για τεράστιο βήμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK