Πικέ: "Έφαγε" πρόστιμο από προπονητή επειδή... φορούσε κοντομάνικο

Πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα του επέβαλε πρόστιμο επειδή φορούσε κοντομάνικο αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Ζεράρ Πικέ.

Barcelona's Gerard Pique during La Liga soccer match between Atletico Madrid and Barcelona at the Estadio Wanda Metropolitano in Madrid, Saturday, Oct. 2, 2021. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Ζεράρ Πικέ στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης AP

Μία αρκετά αστεία ιστορία από την περίοδο της συνύπαρξης του στην Μπαρτσελόνα έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Ζεράρ Πικέ.

Συγκεκριμένα, ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής, σε συνέντευξή του στην MundoDeportivo δήλωσε πως όταν ο Πεπ βρισκόταν στον πάγκο της Μπάρτσα του είχε επιβάλλει πρόστιμο 12.000 ευρώ επειδή φορούσε κοντομάνικο.

Όπως χαρακτηριστικά περιγράφει ο Πικέ, ήταν Νοέμβριος και κάποιος παπαράτσι τον απαθανάτισε να κυκλοφορήσει σε δρόμους της Βαρκελώνης με κοντομάνικο, φωτογραφία που έφτασε και στα χέρια του Πεπ.

Μάλιστα, ο Γκουαρντιόλα δεν έμεινε μόνο στο πρόστιμο αλλά ανάγκασε τον Πικέ να πληρώσει το επόμενο τραπέζι της ομάδας ενώ δεν τον συμπεριέλαβε και στην αποστολή για την επόμενη αναμέτρηση των Μπλαουγκράνα.

Ο ιδρυτής, του γνωστού πλέον τουρνουά, Kings League, παραδέχτηκε επίσης πως σε όλη τη θητεία του Γκουαρντιόλα στην ομάδα έβγαινε κάθε μέρα εκτός από την παραμονή των παιχνιδίων κάτι που επίσης έμαθε ο Πεπ, επιβάλλοντας του νέο πρόστιμο, με τον Πικέ να μην συγκινείται ιδιαίτερα.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Νάγκελσμαν και δύο "εκπλήξεις" στην κορυφή της λίστας

Μίλαν: Ο παίκτης που "σόκαρε" την Νάπολι "αντιγράφει" τον Κβαρατσχέλια

Σίτι: Ο Πεπ έδωσε το πράσινο φως για αστέρι της μεγάλης του αγάπης, στα 90 εκατ. η τιμή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK