Πιρς Μόργκαν: Θεωρεί πώς αν η αγαπημένη του ομάδα έκλεινε τον CR7 θα σήκωνε το πρωτάθλημα

Πώς αν η Άρσεναλ είχε υπογράψει τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα, ανέφερε σε tweet του ο Πιρς Μόργκαν

FILE - In this Friday, Oct. 25, 2019 file photo, Piers Morgan arrives at the BAFTA Los Angeles Britannia Awards at the Beverly Hilton Hotel on  in Beverly Hills, Calif. British presenter Piers Morgan will join News Corp and Fox News Media and host a TV show that will air in the U.S., Britain and Australia, the company said Thursday Sept. 16, 2021. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File)
Ο Πιρς Μόργκαν JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Την στήριξη του προς το πρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σταματάει να δείχνει με κάθε τρόπο ο γνωστός δημοσιογράφος, Πιρς Μόργκαν.

Ο Άγγλος, πλην του Ρονάλντο, είναι μεγάλος θαυμάστης και της Άρσεναλ, κάνοντας καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος αλλεπάλληλες τοποθετήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Πλέον, με την μάχη του τίτλου να έχει χαθεί, ο Μόργκαν ρωτήθηκε τι θα έπρεπε να γίνει προκειμένου η Άρσεναλ να κατακτήσει τον τίτλο, με την απάντηση του προφανώς να περιέχει... Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα, ο Μόργκαν ανέφερε πως αν η Άρσεναλ είχε αποκτήσει τον Ρονάλντο όταν αυτός αποχώρησε από την Γιουνάιτεντ, κατά πάσα πιθανότητα τα δεδομένα αυτή τη στιγμή θα ήταν διαφορετικά.

"...Κοροϊδέψτε όσο θέλετε αλλά αν είχαμε υπογράψει τον Ρονάλντο όταν έφυγε από την Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος της σεζόν, θα είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ξέρει πως να κερδίζει πρωταθλήματα και πως να σκοράρει όταν είναι πραγματικά σημαντικό..."

Δείτε την ανάρτηση του Μόργκαν

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Τούχελ πήρε την οριστική του απόφαση για τους Κανσέλο και Μανέ

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο έρχεται και "αλλάζει" τα μυαλά του Μάουντ

Χάλαντ: Υπογράφει άλλο ένα συμβόλαιο "μαμούθ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK