Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο έρχεται και "αλλάζει" τα μυαλά του Μάουντ

Να συναντηθεί άμεσα με τον Μέισον Μάουντ θέλει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, προκειμένου να τον πείσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους μπλε.

PSG's head coach Mauricio Pochettino attends a media conference at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, Monday, Feb. 14, 2022. Paris Saint Germain will play its Champions League round of 16, first leg, soccer match against Real Madrid on Tuesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο AP

Μόνο λίγες δεν είναι οι υποθέσεις που καλείται να διαχειριστεί ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μόλις αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Τσέλσι.

Ο Αργεντίνος τεχνικός έχει κάνει ήδη τις δύο πρώτες του μεταγραφικές εισηγήσεις προς τους ιθύνοντες των μπλε και πλέον καλέιται να αποφασίσει ποιους θέλει να κρατήσει από το υπάρχον ρόστερ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του football.London ο Ποτσετίνο σκοπεύει να συναντηθεί άμεσα με τον Μέισον Μάουντ έχοντας ως στόχο να τον πείσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ο Άγγλος δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την πρόταση που του έχει καταθέσει ο Μπέλι καθώς νιωθεί πως δεν εκτιμάται η προσφορά του στην ομάδα και εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο μετακίνησης στην Λίβερπουλ.

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Τα τέσσερα σενάρια που εξετάζει η Παρί για να τον διώξει

Σίτι: Γλυκοκοιτάζει την Παρί αστέρι του Πεπ, τον θέλει και ο Λαπόρτα

Ντόρτμουντ: Ο Ρόις έμεινε αλλά στον αέρα βρίσκεται το μέλλον της άλλης "σημαίας"

News 24/7

24MEDIA NETWORK