Πληθαίνουν οι μνηστήρες για Σάντσο: Ποιο το μεγάλο εμπόδιο

Τον Τζέιντον Σάντσο έχει στα ραντάρ της η Λειψία με εμπόδιο για να προχωρήσει το deal να είναι οι υψηλές απολαβές του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Manchester United's Jadon Sancho celebrates after scoring his sides second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leeds United at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Feb. 8, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Σκόραρε ο Τζέιντον Σάντσο AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Αβέβαιο παραμένει ακόμα το μέλλον του Τζέιντον Σάντσο καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν πάρει την απόφαση από κοινού να χωρίσουν τους δρόμους τους αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί η κατάλληλη ομάδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος της BILD, Κρίστιαν Φαλκ, η Λειψία έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή αλλά το deal δεν αναμένεται να προχωρήσει και ο λόγος είναι ξεκάθαρος.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο εν λόγω δημοσιογράφος, η γερμανική ομάδα δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απολαβές του παίκτη οι οποίες αγγίζουν στη Γιουνάιτεντ τα 20.000.000 ευρώ γι αυτό και η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν φαίνεται εφικτό να προχωρήσει.

Θυμίζουμε πως με την Γιουνάιτεντ για τον Σάντσο έκανε πρόσφατα ραντεβού και η πρώην ομάδα του, Ντόρτμουντ, ενώ ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Γιουβέντους η οποία όμως αυτή την περίοδο έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση του Κάλβιν Φίλιπς.

Πάντως, δεν αποκλείεται η Γιουνάιτεντ να παρέμβει και να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του παίκτη διευκολύνοντας τόσο τη Λειψία όσο και τους υπόλοιπους μνηστήρες.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Γιουβέντους πιάνει στον ύπνο τους Άγγλους και κυνηγάει το μπαμ με τον παραγκωνισμένο του Πεπ

Μπαρτσελόνα: Οι πέντε προτεραιότητες του Λαπόρτα μετά το καμπανάκι

Ένας χρόνος από το θρίαμβο του Μέσι: Οι τέσσερις κορυφαίες στιγμές της μαγικής βραδιάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK