Ντε Χέα: Η στάση του προς την Γιουνάιτεντ "ταρακούνησε" πρώην προπονητή του

Τις εξελίξεις στο ζήτημα του συμβολαίου του Νταβίντ Ντε Χέα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "τσεκάρει" ο Ζοσέ Μουρίνιο εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Manchester United's goalkeeper David de Gea during warm up before the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Saturday, Dec. 31, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Ντε Χέα με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Την παραμονή του στον πάγκο της Ρόμα και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο αποφάσισε ο Ζοσέ Μουρίνιο απορρίπτοντας μάλιστα ουκ ολίγες προτάσεις από ομάδες της Premier League αλλά και από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Special One για να παραμείνει στο ρόστερ φέρεται πως έχει ζητήσει να γίνουν "γενναίες" μεταγραφικές κινήσεις το ερχόμενο καλοκαίρι, προκειμένου η Ρόμα να επιστρέψει για τα καλά στη μάχη του τίτλου της Serie A.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes που αναπαράγει και η SUN, ο Μουρίνιο παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Νταβίντ Ντε Χέα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν αποκλείεται να κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Πρόσφατο δημοσίευμα του Athletic ήθελε τον Ισπανό να έχει απορρίψει την πρώτη πρόταση ανανέωση της Γιουνάιτεντ, η οποία του προσέφερε λιγότερα χρήματα από το υπάρχον συμβόλαιό του, που πρόσφατα τον έβαλε στη πεντάδα των πιο ακριβοπληρωμένων στην Premier League.

Θυμίζουμε ότι ο Μουρίνιο έχει συνεργαστεί ξανά με τον Ντε Χέα κατά τη κοινή τους θητεία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Πορτογάλο να τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

Διαβάστε Περισσότερα

Χάλαντ: Ο "διάδοχός" του είναι έτοιμος να τον αντιμετωπίσει στην Premier League

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ "βάζει πωλητήριο" σε πεντάδα που κόστισε σχεδόν 250 εκατ.

Λειψία: Ο διακαής πόθος του Τσάβι βρίσκεται κοντά σε τεράστιο βήμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK