Λυών: Ανανέωσε πρόωρα το συμβόλαιο του παίκτη που θέλει ο Ζιντάν στη Ρεάλ

Σε πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Ραγιάν Τσέρκι μέχρι το 2025 προχώρησε η Λυών, παίκτη τον οποίο φέρεται να θέλει διακαώς ο Ζιντάν στη Ρεάλ, σε περίπτωση που βρεθεί στον πάγκο της ομάδας.

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane looks on before the Spanish La Liga soccer match between Levante and Real Madrid at the Ciutat de Valencia stadium in Valencia, Spain, Saturday, Feb. 22, 2020. (AP Photo/Alberto Saiz)
Ο Ζινεντίν Ζιντάν AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Δεν έχει τέλος η παραγωγή ταλέντων στην Γαλλία κάτι που αποδεικνύεται και από τις πορείες που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια η ομάδα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Ένα από τα ταλέντα που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και κατά πάσα πιθανότητα θα ενδιαφερθούν πολλές ομάδες το ερχόμενο διάστημα είναι ο άσος της Λυών, Ραγιάν Τσέρκι.

Ο Τσέρκι αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και τη φετινή αγωνιστική περίοδο είναι βασικός και αναντικατάστατος στην γαλλική ομάδα. έχοντας καταγράψει 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 3 γκολ και 3 ασίστ.

Σύμφωνα με την Equipe, η Λυών φέρεται να έκανε χρήση του ειδικού όρου που έχει και να ανανέωσε το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή μεχρί το καλοκαίρι του 2025.

Θυμίζουμε, ότι πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Τσέρκι να βρίσκεται μέσα στους όρους που έχει θέσει ο Ζινεντίν Ζιντάν προκειμένου να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Κατέθεσε πρόταση 135 εκατ. για αστέρι της Ρεάλ

Λίβερπουλ: Έτοιμη να αρπάξει παιδί της Τσέλσι

Τζέραρντ: Βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επιστροφή του στην PL

News 24/7

24MEDIA NETWORK