Γκάβι: Μίλησε για πρώτη φορά για το μέλλον του και το ζήτημα με το συμβόλαιό του

Πώς η Μπαρτσελόνα είναι ο σύλλογος των ονείρων του και επιθυμεί να μείνει σ' αυτόν για πολλά χρόνια, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Γκάβι, παρά τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί.

Barcelona's Gavi controls the ball during the Champions League group C soccer match between Inter Milan and Barcelona at San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Oct. 4, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Γκάβι σαρώνει τα ρεκόρ (AP PHOTO/ANTONIO CALANNI)

Νέο πολυετές συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα υπέγραψε στα μέσα της χρονιάς ο Γκάβι, με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα όμως να περιπλέκουν την κατάσταση καθώς δεν μπορεί να δηλωθεί στην La Liga η νέα συμφωνία.

Αν δεν βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα ο ποδοσφαιριστής το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος και μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει, με πολλούς συλλόγους της Premier League να τον έχουν ήδη προσεγγίσει.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο ίδιος ο παίκτης, η Μπαρτσελόνα είναι ο σύλλογος των ονείρων του και θέλει να μείνει σ' αυτόν για πολλά ακόμα χρόνια.

"...Είναι το πρώτο πρωτάθλημα, αυτός είναι ο σύλλογος των ονείρων μου. Ελπίζω να μείνω εδώ για πολλά χρόνια..."

Θυμίζουμε πως παλαιότερο δημοσίευμα ανέφερε ότι ο μάνατζερ του Γκάβι συναντήθηκε το προηγούμενο διάστημα με εκπροσώπους της Τσέλσι, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια συμφωνία, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και με την Μπάγερν.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Κι όμως η Μπάγερν δεν έχει τελειώσει του θέμα του Ζοάο Κανσέλο

Μέσι: Οι οπαδοί της Μπάρτσα συνέχισαν το έθιμο και ο Αραούχο έστειλε δημόσιο κάλεσμα

Η Γιουνάιτεντ βλέπει Λαουτάρο, αλλά η Ίντερ έχει ένα μεγαλεπήβολο πλάνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK