Πρόκριση, Κάρολ, αντεπίθεση...

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (25/01 20:00) τον Πανιώνιο σε ένα ματς που κρύβει παγίδες για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Η συμφωνία με τον Κάρολ και το όνομα της μεταγραφικής περιόδου που προκαλεί αίσθηση. Ρεπορτάζ Διονύσης Δελλής.

Πρόκριση, Κάρολ, αντεπίθεση...

Επίσκεψη την κατάλληλη στιγμή...

Ένα νοκ άουτ ματς (Πανιώνιος 20:00), μια πρόκριση (στους 4 του κυπέλλου) και κατ' επέκταση; Μια καλή ευκαιρία για να μείνει πίσω η... σκόνη της 18ης αγωνιστικής. Η κυριακάτικη ήττα στην Ξάνθη που έβαλε τον Ολυμπιακό με την πλάτη στον τοίχο.

Πρόκριση, Κάρολ, αντεπίθεση...

Ναι, το κύπελλο και η επίσκεψη του Πανιωνίου στο Φάληρο μοιάζουν να έρχονται τη κατάλληλη στιγμή για τους Πειραιώτες ακόμα και εάν -λογικά- υπάρχει ένα μούδιασμα. Έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να γυρίσει η σελίδα. Για να ξεκινήσει η αντεπίθεση...

Δεν έχει άλλο δρόμο άλλωστε ο Ολυμπιακός. Πρέπει να πατήσει το πόδι στο γκάζι όπως έχουν έρθει τα πράγματα. Στο γκάζι και όπου βγει, μιας και σήμερα ο Παναθηναϊκός έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί την υπέρ του διαφορά σε πέντε βαθμούς.

Τα έχει βρει με τον Κάρολ

Η αντεπίθεση των "ερυθρόλευκων" όμως περνά και από τις μεταγραφές σε αυτές τις τελευταίες ημέρες του Γενάρη. Την Τρίτη στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη ο Γιάννης Βρέντζος είχε μια ακόμη σύσκεψη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και το βράδυ έγινε και η πρώτη επίσημη κίνηση.

Πρόκριση, Κάρολ, αντεπίθεση...
karol.jpg INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον ΟΦΗ για την απόκτηση του Ρόι Κάρολ. Τα έχει βρει με τον Βορειοϊρλανδό για συμβόλαιο 1,5 χρόνου και περιμένει σήμερα την απάντηση των Κρητικών. Πιθανότατα ο Ρόι Κάρολ λοιπόν, ένα όνομα που αποκάλυψε το Contra.gr, να αποτελέσει τη πρώτη χειμερινή μεταγραφή. Η εκτίμηση είναι ότι ουσιαστικά θα πρέπει ήδη να θεωρείται κλεισμένος.

Όνομα που προκαλεί αίσθηση

Από εκεί και πέρα; Είναι σίγουρο ότι θα αποκτηθεί ένας δεξιός πλάγιος. Ένας εξτρέμ απέναντι του Μιραλάς. Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Λεονάρντο στην ΑΕΚ, αλλά και το γεγονός ότι η Μπλάκμπερν ζητά 4.2 εκατ ευρώ για την πώληση του Μάουρο Φορμίκα (και δύσκολα θα πεισθεί για δανεισμό), οι "ερυθρόλευκοι" αλλάζουν ρότα.

Πρόκριση, Κάρολ, αντεπίθεση...

Λέγεται ότι από την Τρίτη κιόλας ασχολούνται με άλλον παίκτη και μάλιστα ότι πρόκειται για όνομα από εκείνα που προκαλούν αίσθηση. Όπως και να έχει; Με τον μήνα να έχει 25 δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για πολλά... μυστικά.

Διαβάστε ακόμη:

Preview: Ολυμπιακός-Πανιώνιος

Την Τετάρτη οι εξελίξεις για Κάρολ

Δεδομένη η αλλαγή ημερομηνίας του ντέρμπι με ΑΕΚ

"Η Μπλάκμπερν απέρριψε την πρόταση για Φορμίκα"

Κάρολ: "Η ηλικία δεν μετράει τόσο στο ποδόσφαιρο"

Μαρινάκης: "Είμαι εδώ για τη μεγάλη νίκη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK