Πρόταση 100 εκατομμυρίων ετοιμάζει η Γιουνάιτεντ για διαμάντι από Πορτογαλία

Τα νούμερά του έχουν εντυπωσιάσει, ήρθε από πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας για λίγα χρήματα και αναμένεται να «πετάξει» για πολλά…

Manchester United's Rasmus Hojlund celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Luton Town and Manchester United at Kenilworth Road, in Luton, England, Sunday, Feb. 18, 2024. (AP Photo/Ian Walton)
(AP Photo/Ian Walton) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης των 100 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει το καλοκαίρι έναν παίκτη με παρελθόν στην Championship. Πλέον αγωνίζεται στην Πορτογαλία και οι εμφανίσεις του έχουν τραβήξει αρκετά βλέμματα στο Μάντσεστερ.

Ο Γκιοκέρες αγωνίζεται σήμερα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του στην Πορτογαλική ομάδα έναντι 20 εκατομμυρίων. Η φόρμα του 25χρονου σκόρερ έχει ανέβει σε νέα ύψη στην Πορτογαλία, καθώς φέτος έχει 16 γκολ σε μόλις 20 παιχνίδια της Primeira Liga. Έχει επίσης οκτώ ασίστ στο ενεργητικό του - συμπεριλαμβανομένων τριών στο ίδιο παιχνίδι, όταν η Σπόρτινγκ κέρδισε την Εστορίλ με 5-1 τον περασμένο μήνα.

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί αυτά τα νούμερα θα άρεσαν στον Έρικ Τεν Χαγκ και τη Γιουνάιτεντ, καθώς αν και ο Σουηδός έχει παίξει ως μόνος επιθετικός για τη Σπόρτινγκ, θα μπορούσε να σχηματίσει φαινομενικά μια επιθετική συνεργασία με τον Ράσμους Χόιλουντ στο Ολντ Τράφορντ.

Η Γιουνάιτεντ φέρεται να είναι διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του επιθετικού, η οποία ανέρχεται στο τεράστιο ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ, μόλις ανοίξει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος.

Μιλώντας τον Δεκέμβριο, ο Γκιοκέρες φάνηκε να κλείνει τις μεταγραφικές φήμες που τον συνδέουν με άλλους συλλόγους: "Νομίζω ότι είναι λίγο όπως όταν η Σπόρτινγκ ήρθε να με υπογράψει. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και δεν με ενδιαφέρουν οι ενδιαφερόμενοι αυτή τη στιγμή. Απολαμβάνω κάθε μέρα εδώ και δεν σκέφτομαι τι συμβαίνει γύρω μου.

"Ναι, υπάρχουν συζητήσεις για μεγάλους συλλόγους, αλλά προς το παρόν είναι απλά νέα. Αυτό είναι όλο".

Διαβάστε περισσότερα

Έχει ένα Μουντιάλ, τέσσερα Champions League, είναι 30άρης και ετοιμάζει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία

Ο Ντε Μπρούινε μεγάλωσε και στην Σίτι δεν καίγεται καρφί, τόσα θέλει για να τον πουλήσει

News 24/7

24MEDIA NETWORK