Ρεάλ: Αυτός είναι ο αντι-Μόντριτς

Τον διάδοχο του Μόντριτς στο πρόσωπο του Γιούρι Τίλεμανς φέρεται να έχει βρει ο Κάρλο Αντσελότι σύμφωνα με δημοσίευμα του Defensa Central.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti grimaces prior the start of the Spanish La Liga soccer match between Elche and Real Madrid at the Martinez Valero Stadium in Elche, Spain, Wednesday, Oct. 19, 2022. (AP Photo/Alberto Saiz)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Την ανανέωση της μεσαίας γραμμής της φέρεται να θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Defensa Central που αναπαράγει και το GOAL, ο Αντσελότι έχει φτιάξει μία λίστα με παίκτες που είναι πολύ πιθανό να αντικαταστήσουν τον Μόντριτς σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει από την ομάδα.

Στην κορυφή της λίστας, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, βρίσκεται ο Βέλγος, Γιούρι Τίλεμανς, ο οποίος αγωνίζεται στη Λέστερ από το 2019.

Ο 25χρονος είναι βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα της Λέστερ έχοντας 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 4 γκολ και 1 ασίστ.

Θυμίζουμε ότι πλην του Μόντριτς, το ερχόμενο καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο και του Τόνι Κροος. Και οι δύο πάντως δείχνουν θετικοί στο ενδεχόμενο παραμονής οπότε το "μπαλάκι" είναι στην πλευρά της Ρεάλ.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: "Πάγωσαν" οι συζητήσεις με το "παιδί" της, ο Στέρλινγκ ξεκαθάρισε τις προθέσεις του

Σίτι: Ρίχνει τις απαιτήσεις της για να δώσει αστέρι της στην Μπάρτσα

Μπέλιγχαμ: Εκεί τον πιέζουν να πάει οι γονείς του παρά τις φήμες

News 24/7

24MEDIA NETWORK