Μανέ: "Ψήνεται" η επιστροφή του στην Premier League για χάρη κορυφαίας ομάδας

Για την απόκτηση του Σαντιό Μανέ αναμένεται να κινηθεί η Τσέλσι μετά την κοινή επιθυμία Μπάγερν και ποδοσφαιριστή να χωρίσουν τους δρόμους τους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Bayern's Sadio Mane runs during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν, Σαντιό Μανέ AP

Δεν εξελίσσεται και με τον καλύτερο τρόπο η καριέρα του Σαντιό Μανέ στην Μπάγερν Μονάχου και φέρεται πως είναι πλέον ειλημμένη απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Football Insider το "πωλητήριο" που έχει μπει στον Μανέ έχει "ταρακουνήσει" αρκετές ομάδες, με πιο έντονο να μοιάζει το ενδιαφέρον κορυφαίας ομάδας της Premier League.

Ο λόγος για την Τσέλσι, η οποία ήταν ιδιαίτερα ενεργή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αλλά αυτό δεν αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να αναμένονται ραγδαίες αλλαγές και για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η άφιξη Ποτσετίνο θα κρίνει πολλά, με πρόσφατο δημοσίευμα να αναφέρει πως το πρώτο "δωράκι" στον Αργεντίνο προπονητή θα είναι η απόκτηση του τερματοφύλακα της Ίντερ, Αντρέ Ονανά.

Ο Μανέ θέλει να επιστρέψει στην Premier League, καθώς δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στην Μπάγερν, με αποκορύφωμα το επεισόδιο του με τον Λερουά Σανέ μετά από την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League.

Θυμίζουμε πως η Μπάγερν Μονάχου αγόρασε τον ποδοσφαιριστή από την Λίβερπουλ αντί 32.000.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι και ανάλογες αναμένεται να είναι και οι απαιτήσεις για την παραχώρησή του.

Διαβάστε Περισσότερα

Τρελό! Παίκτης της Ρεάλ έπεσε θύμα διάρρηξης κατά τη διάρκεια του τελικού

Λίβερπουλ: Φεύγει και ο ποδοσφαιριστής με τα 76 λεπτά συμμετοχής, έχει πρόταση από ισπανικό σύλλογο

Εμπαπέ: Βρήκε τον μπελά του με τον Λακαζέτ και τρέχει για την νίκη

News 24/7

24MEDIA NETWORK