Ρεάλ: Καταστρώνει τη μεγάλη "κλοπή" για το νέο φαινόμενο

Ο Έντρικ της Παλμέιρας είναι 16 ετών και θεωρείται φαινόμενο, το next big thing του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και η Ρεάλ Μαδρίτης είχε στείλει άνθρωπο στην ιστορική στιγμή του πρώτου γκολ του νεαρού σε ανδρικό επίπεδο.

Real Madrid's President Florentino Perez looks down during the presentation of Newly signed Real Madrid soccer player Brahim Diaz at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Monday, Jan. 7, 2019. Real Madrid has signed Brahim Diaz from Manchester City after the 19-year-old winger failed to get enough first-team opportunities at the Premier League champions. Madrid announced the arrival of Diaz on Sunday, saying he signed a contract until 2025. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης βρίσκονται στο κατόπι του κορυφαίου ταλάντου της Βραζιλίας, Έντρικ. Ο 16χρονος επιθετικός αγωνίζεται στην Παλμέιρας και πρόσφατα πέτυχε το παρθενικό του γκολ σε επίπεδο ανδρών, γράφοντας ιστορία.

Ένα κλαμπ που φαίνεται πως παρακολουθεί στενά τον παίκτη και είναι ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως άνθρωποι της πρωταθλήτριας Ευρώπης ήταν στο ματς που σκόραρε ο Έντρικ. Μάλιστα, τονίζεται πως έγιναν και συζητήσεις.

Ο ποδοσφαιριστής στο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Παλμέιρας, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, δέχθηκε όρο που περιέχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 60.000.000 ευρώ. Παράλληλα, στην Ισπανία λένε ότι στο παρασκήνιο η Ρεάλ μάχεται με την Παρί για την υπογραφή του παίκτη ο οποίος το 2024 που θα είναι 18 ετών θέλει να περάσει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Επισήμως, και όπως είναι λογικό σε τέτοιες περιπτώσεις, κανείς από την Παλμέιρας ή από την Ρεάλ δεν επιβεβαιώνουν επαφές για τη μεταγραφή του νέου φαινόμενου όπως τον αποκαλούν οι ειδικοί. Το Contra.gr έχει κάνει αφιέρωμα για τον Έντρικ που είναι γεννημένος το 2006 και αναμένεται να δημιουργήσει πολλά σίριαλ έως να υπογράψει σε κάποιο ευρωπαϊκό κλαμπ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αντριάνο στο Pro Evolution 6 ήταν παικταράς γιατί είχε βύσμα

Ο Αντονί έκανε το πιο άκυρο τσαλίμι, ο Σκόουλς νευρίασε και τον χαρακτήρισε κλόουν

Ανατροπή; Ο Ικάρντι ανεβάζει φωτογραφίες με την Νάρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK