Ρεάλ: Μέλος της χρυσής φουρνιάς... "ψήνεται" για την επιστροφή

Την επιθυμία του να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης και να κλείσει εκεί την καριέρα του εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Ραφαέλ Βαράν.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti sits at the bench prior to Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Elche CF at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μία αποχώρηση έκπληξη έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 2021 από το ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς από την ομάδα έφυγε, έπειτα από μία δεκαετία, ο Ραφαέλ Βαράν.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής που έχει συνδέσει το όνομά του με κορυφαίες στιγμές των Μαδριλένων πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί 40.000.000 ευρώ.

Σε συνέντευξή του στο GQ του ο ποδοσφαιριστής μίλησε για την αποχώρησή του από την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι λέγοντας πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής στον σύλλογο που έμεινε για μία δεκαετία ενώ ξεκαθαρίσε πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί και σε τέταρτο σύλλογο στην καριέρα του.

"...Θα τελειώσω την καριέρα μου στη Ρεάλ Μαδρίτης, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή στη Λανς. Δεν σκοπέυω να βιαστώ αλλά όσο πλησιάζεις τα 30 τόσο περισσότερο το σκέφτεσαι..."

Πάντως, ο Βαράν δεν έφυγε σαν... κυνηγημένος από τους Μαδριλένους όπως άλλοι ποδοσφαιριστές και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Θυμίζουμε, ότι ο Βαράν πρόσφατα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εθνική Γαλλίας για προσωπικούς λόγους.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Αυτό ήταν το αρχικό πλάνο για Τούχελ, τι άλλαξε

Γαλλία: Πρώην διεθνής στήριξε δημόσια τον Μπενζεμά και ο Ντεσάμπ "ξενέρωσε"

Ομπαμεγιάνγκ: Η "εχθρός" της παλιάς του αγάπης τον θέλει, υπό έναν όρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK