Ρεάλ: Ο Αντσελότι έδωσε το πράσινο φως για μεταγραφή 100 εκατ.

Να κάνει πρόταση ύψους 100.000.000 ευρώ στη Λειψία για την απόκτηση του Γιόσκο Γκβάρντιολ ετοιμάζεται η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti sits at the bench prior to Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Elche CF at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κάρλο Αντσελότι να έχει φτίαξει μία λίστα με ποδοσφαιριστές που θεωρεί ότι ταιριάζουν καλύτερα με τον Έντερ Μιλιτάο.

Στις επιλογές του Κάρλο Αντσελότι, σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα, βρίσκεται ο άσος της Τότεναμ και πρόσφατα Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Κρίστιαν Ρομέρο, αλλά και η μεγάλη αποκάλυψη του Μουντιάλ.

Ο λόγος για τον Γιόσκο Γκβάρντιολ της Λειψίας, ο οποίος φέρεται να αποτελεί διακαή πόθο του Κάρλο Αντσελότι με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι διατεθειμένη να καταβάλει ποσό ύψους 100.000.000 ευρώ για την απόκτηση του.

Ατυτό τουλάχιστον αναφέρει σε δημοσίευμά του το Fichajes, λέγοντας πως η γρήγορη εξέλιξη του ποδοσφαιριστή είναι αυτό που έχει εντυπωσιάσει περισσότερο τον Αντσελότι.

Πάντως, για τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει και η Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα η οποία βέβαια αναμένει την ποινή της μετά από τα αποτελέσματα της πολυετούς έρευνας που έβγαλαν στο φως της δημοσιότητας τα όργανα της Premier League.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ ξέχασε το τρόπαιο και "πέταξε" μυθική ατάκα

Ροναλντίνιο: Επέστρεψε στη δράση, του είπαν να εκτελέσει πέναλτι τρέχοντας και... έφυγε

Μίλαν: Έτοιμη να "δέσει" τους δύο καλύτερους ποδοσφαιριστές της

News 24/7

24MEDIA NETWORK