Ρεάλ: Θέλει να φέρει στόπερ Παγκόσμιο Πρωταθλητή

Την περίπτωση του Κριστιάν Ρομέρο φέρεται να εξετάζει η Ρεάλ Μαδρίτης για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής καθώς έχει δυσκολέψει αρκετά η υπόθεση του Γιόσκο Γκβάρντιολ.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti stands prior the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Getafe at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, April 9, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Κεντρικό αμυντικό έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να αποκτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και στη λίστα της βρίσκονται αρκετά μεγάλα ονόματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes που αναπαράγει και το Goal, οι Μαδριλένοι έχουν ως βασικό στόχο για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής τον Γιόσκο Γκβάρντιολ, ο οποίος όμως βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων.

Για τον λόγο αυτό ο Αντσελότι πέρα από τον Γκβάρντιολ έχει ξεχωρίσει και την περίπτωση του άσου της Τότεναμ, Κριστιάν Ρομέρο ο οποίος πρόσφατα στέφθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής.

Ο Ρομέρο πήρε μεταγραφή στη Τότεναμ από την Αταλάντα το περασμένο καλοκαίρι αντί 50.000.000 και αποτελεί βασικό μέλος της αμυντικής γραμμής της ομάδας του Αντόνιο Κόντε.

Ο Αντσελότι θεωρεί πως μετά τον Γκβάρντιολ η περίπτωση του Ρομέρο είναι η καλύτερη για την ομάδα καθώς ο ποδοσφαιριστής θα ταίριαζε ιδανικά με τον Έντερ Μιλιτάο.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Βρήκε τον διάδοχο του Ντε Χέα

Γκβάρντιολ: Ομαδαρά κατέθεσε πρόταση "μαμούθ" αλλά η Λειψία είπε "όχι"

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η νούμερο ένα προτεραιότητα αφορά παίκτη κι όχι την αλλαγή ιδιοκτησίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK