Μαρτινέλι: "Έπιασε" μεγάλη πρωτιά, ξεπέρασε Νεϊμάρ και τον "καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο"

Πρώτος Βραζιλιάνος σκόρερ στα τοπ5 πρωταθλήματα είναι ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι μετά από το τέρμα που σημείωσε στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ για την Premier League.

Arsenal's Gabriel Martinelli waves fans at the end of the Europa League round of 16, first leg, soccer match between Sporting CP and Arsenal at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday, March 9, 2023. (AP Photo/Armando Franca)
Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι με τη φανέλα της Άρσεναλ AP

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League εξακολουθεί να βρίσκεται η Άρσεναλ παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα που πήρε στην αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι με τους κόκκινους, εκεί όπου ο Γιούργκεν Κλοπ είχε μία επική αντίδραση κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του πέναλτι του Μο Σαλάχ, ήταν ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι ο οποίος με το τέρμα που σημείωσε έφτασε μία ξεχωριστή πρωτιά.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έφτασε τα 14 γκολ στην Premier League με τη φανέλα της Άρσεναλ και είναι αυτή τη στιγμή πρώτος Βραζιλιάνος σκόρερ στα τοπ5 πρωταθλήματα της Ευρώπης ξεπερνώντας τον Νεϊμάρ ο οποίος έχει 13 γκολ και αυτήν την περίοδο είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

Μάλιστα, ακόμα και ο ιδιαίτερα φορμαρισμένος τη φετινή χρονιά και κατά την άποψη του Κάρλο Αντσελότι καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, Βινίσιους Τζούνιορ, έχει σημειώσει μόλις 9 γκολ στην φετινή La Liga.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Βαλβέρδε: Δέχθηκε χυδαίο σχόλιο και γρονθοκόπησε στο πάρκινγκ παίκτη της Βιγιαρεάλ

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ απέρριψε τεράστια πρόταση για ενδεκαδάτο άσο

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επικαλέστηκε το γούρι του στην εκτέλεση του Σαλάχ, δεν πέτυχε και... απόρησε

News 24/7

24MEDIA NETWORK