Ρεάλ: Ο μύθος Μπενζεμά «έπιασε» τον Μαρσέλο 

Ο Καρίμ Μπενζεμά συνεχίζει να γράφει τη δίκη του ιστορία στην Ρεάλ Μαδρίτης και γίνεται legend στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Real Madrid's Karim Benzema poses with the trophy after Madrid defeated Osasuna 2-1 in the Copa del Rey soccer final at La Cartuja stadium in Seville, Spain, Saturday, May 6, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Καρίμ Μπενζεμά αγκαλιά με το Copa del Rey AP

Αυτό το Κύπελλο που κατέκτησε η Ρεάλ κόντρα στην Οσασουνά ήταν σημαντικό για συγκεκριμένους παίκτες των Μαδριλένων ώστε να γράψουν ιστορία.

Ο Καμαβινγκά για παράδειγμα έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής της Βασίλισσας που έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους. Μόλις στα 20 του χρόνια όλα αυτά ενώ βρίσκεται στην ομάδα από τον Αύγουστο του ‘21.

Σημαντικό, βέβαια, ήταν το συγκεκριμένο τρόπαιο και για τους πρεσβυτέρους, όπως ο Καρίμ Μπενζεμά για παράδειγμα. Ο legend Γαλλοαλγερινός με την κούπα αυτή έπιασε το ρεκόρ του Μαρσέλο και πλέον είναι το απόλυτο αφεντικό σε κατακτήσεις.

Με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης ο «Μπένζι» έφτασε τους 25 τίτλους με την Ρεάλ, όσους είχε και ο Μαρσέλο προτού αποχωρήσει και βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, πλέον, μαζί με τον Βραζιλιάνο.

Ο Μπενζεμά βρίσκεται στην Μαδρίτη από τη σεζόν 2009/2010 και φυσικά ανήκει στη φανταστική φουρνιά που σήκωσε τα 5 Champions League κι έφτασε το κλαμπ στα 14 στο σύνολο.

Όσον αφορά στην παραμονή του Καρίμ, όλα δείχνουν πως σίγουρα θα παίξει μπάλα για το κλαμπ για έναν ακόμη χρόνο, ενώ όπως έχει πει και ο ίδιος θέλει να κρεμάσει τα παπούτσια του ως παίκτης της Ρεάλ. Είναι 35 ετών…

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Το αδιανόητο ρεκόρ του 20αρη Καμαβινγκά

Ο Ράμος πανηγύρισε την κατάκτηση του Copa del Rey με το περίφημο "σπασμένο" τρόπαιο

Μπάγερν: Εκμεταλλεύεται ειδική ρήτρα και "αρπάζει" αστέρι της Μπάρτσα

News 24/7

24MEDIA NETWORK